cieszy mnie Twoja wypowiedź bo tak właśnie chciałem żeby wyszło...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Chyba przestanę czytać to forum - tylko człowiek się napala - a to na nowe szkiełko, a to na polatanie na czymś i pofocenie z góry a teraz na wyjazd do Egiptu.
Z przyjemnością oglądam foty - zdjęcia z samolotu b. mi się podobają, szczególnie 05, 07, 08
seria z zachodami - za poprzednikami 13 oraz 09 ptaki na kaktusem (?)
koncert - fajny ale szkoda, że nie uchwyciłeś tego dużego kotła na środku i owego nieszczęśnika, który był przeznaczony do konsumpcji... w każdym razie z takimi filmami mi się skojarzyły...
zdjęcia "lepszej połowy" - super, szczególnie 20, 21, 24 - b. naturalnie bez cudowania..., pamiętam wątek z sypialni (chyba)...
Czekam na kolejne foty...
Lessie,
Fotki z koncertu, jak na moje oko, ładnie oddają ruch, feeria kolorów, a także słyszę kaskady dźwięków (nota bene muzyki z tego kręgu kulturowego nie miałbym odwagi słuchac dłużej niż 10 minut). Podoba mi się szczególnie nr 15 za to, ze sie ładnie zakomponowała szata, kamizelka z haftami oraz ręce. Ubiór jest pokazany statycznie, a ręce płyną.
Seryjka portetów bardzo dobra. Ładnie wyzyskane światło, staranne ujęcia. Fotki są spokojne, luz, swojskie, ciepłe, a jednocześnie w dużym stopniu uniwersalne, nie tylko do albumu rodzinnego. No i różnorodne. Najbardziej mi sie podoba nr 19 za kompozycję - połączenie twarzy i blond włosów z niebieskim tłem oraz nr 20 za piękne łagodne światełko na twarzy, za naturalny wypoczynkowy gest oraz sztuczkę z odbiciami w okularach bardzo ożywiającą obraz i dodającą turystycznego sztafażu.
Duże uznanie.
Pzdr, TJ
ślicznie dziękuję, w zasadzie dziekujemy![]()
![]()
nad kaktusami są rzeczywiście ptaki
a muzyczka na bębenkach całkiem fajnie wyszła, grali coś jak Safri Duo ale bez elektroniki jak u nich...do tego tańce, fikołki itd...
Sebastian
tak się zastanawiałem czy dać kolejne foty bo to bardziej album rodzinny ale postanowiłem zachęcić KTOTKA do wyjazdu na kanikułyno i w sumie wszystko dalej trzyma się tematu
trochę wodnego szaleństwa:
26
27
28 - szkoda tej główki...
29 - no to jump
30 - śmigaj Matka do wody, co z tego że zimna...
na koniec żeby wyczerpać temat trochę technotaliba sprzętowego czyli kryptoreklama
31 - pierwsze kroki, czyli jeszcze nie uźwignę ale już pstryknę ( aparat jest starszy od mojego syna, Dziadek i Wnuczek![]()
![]()
)
32 - jak Tata kupi E-coś tam i jeszcze kilka słoików to będzie większy nawet niż Rambo![]()
![]()
![]()
33 - mama ma mniejszy...( nie lubi dużych????![]()
![]()
)
już więcej Was nie będę meczył
Ktotek pakuj się....![]()
Sebastian
niech tata ustawi sobie ta fotke na avatarek![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
dobry pomysł
Sebastian
Avaterek the best!
W sumie decyzja o Egipcie podjęta ale do realizacji nie wcześniej niż w przyszłym sezonie. W każdym razie dzięki za dorzucenie argumentów...
Bardzo sympatyczne foty, ten Lumix to nawet ładny, szczególnie w kobiecej dłoni.
Fota - "dziadek, tata i ja" - przesympatyczna...