para buch - koła w ruch...
lokomotywa w takim dymie świetnie wygląda, choć nie wiem co na to pasażerowie
czy to taka podobna parowozownia jak w wolsztynie
para buch - koła w ruch...
lokomotywa w takim dymie świetnie wygląda, choć nie wiem co na to pasażerowie
czy to taka podobna parowozownia jak w wolsztynie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Katalizator i filtr przeciwpyłowy trzeba wymienić.![]()
Ładna ciuchcia.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Ciuchcia rewelacja. Ciekawe co by ekolodzy powiedzieli jakby tyle dymu zobaczyli.![]()
Ale kopci - co oni opony do kotła ładują hehe?![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wygląda na wąskotorową. Mam rację?
The question is, who cares?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ty się śmiej, a wiesz czemu w Rosji tory mają szerszy rozstaw?
Kiedyś przyszli doradcy do cara i mówią, cała Europa ma już kolej, może byśmy też sobie linię kolejową zrobili?
- Cała? - pyta car.
- No cała, nawet w Polsce już mają.
- No dobrze niech będzie ta kolej - mówi car.
Jeden z doradców pyta:
- A może byśmy tak szersze tory zrobili, a nie tak jak wszyscy?
- A na ch...j szersze - zapytał car. No i zrobili.
The question is, who cares?
Opowiem Wam pewną anegdotę, którą słyszałem dawno temu od mojej koleżanki.
Była ona na pewnej imprezie gdzie był też pewien Ukrainiec i ktoś z towarzystwa zaczął opowiadać kawał o treści:
Idzie reporterka ulicą i ma zrobić z ludźmi wywiad na temat z czym im się kojarzy kolor biały. Podchodzi do pierwsze napotkanej osoby mężczyzny i pyta się.
- Z czym kojarzy się Panu kolr biały?
Na co facet odpowiada.
- Z zimą ze śniegiem ze świtami.
Ok, poszła dalej i spotkała kobietę po czym zadała jej to samo pytanie a o na na nie odpowiedziała.
- Z czystością z dziewictwem z cnotą.
Ok, poszła dalej i idzie tym razem znowu facet więc znowu zadała mu to samo pytanie na co on odpowiedział.
- Z seksem!!!
A ona
- A dla czego z seksem?
Na co on.
- Bo mnie wszystko kojarz się z seksem!!!
Kiedy już dowcip został opowiedziany to Ukrainiec tak po pewnej chwili walnął tekst z takim oczywiście wschodnim akcentem
- A co on w traktieeee bielejeeee?
Ale wracając do dowcipu to tą trzecią spotkaną osobą przez reporterkę byłem ja haha
Słyszałem to![]()