Marysia miała kontakt. Najlepsze jaja, że moje koleżanki z roboty rechotały jak dzikie jak nam decyzję o kwarantannie wystawiały. Miesiąc na emeryturze i już mnie dorwały
Dron dla Jagny waży pewnie z 90 kg... może schudnie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Bo wiesz... ja podchodzę radośnie do życia. Zwłaszcza po zawale i po trzustce. Więc jak z dziewczynami rozmawiałem to wszyscy rechotali
Psa wyprowadzi siostra, śmieci wyniesie policja. Dla nas jest cała noc na łażenie - nikogo nie spotkasz, patrole też śpią, ja lubię robić nocne zdjęcia
No i nie dwa tygodnie tylko 10 dni - się zmieniło.
Jest jeszcze opcja o tzw. skróceniu kwarantanny - jutro Marysia ma test (8 dni od kontaktu) - jak wyjdzie ujemny to istnieje możliwość skrócenia kwarantanny (3 dni na wynik ?)
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Zrobimy ściepę forumową i wyślemy Tobie jakieś konserwy, napitki i co tam jeszcze potrzebujesz, abyś głodny nie był.![]()
I może jeszcze noktowizor, abyś nocny patrol wcześniej zauważył i zdążył zwiać przed kontrolą, bo mandat to dobry teleobiektyw serii "PRO".![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Bogdan - trzymaj się!
Dzięki wszystkim za dobre słowoNie jest źle
Kwarantanna dzień II
Pojechaliśmy rano do punktu COVID-owego na wymaz. Tylko Marysia, ja się nie liczę. półtorej godziny w kolejce, cóż...
Wracając kupiliśmy lody, znaczy "służba" kupiła
Suk został wyprowadzony.
Marysia tłucze krzyżówkę, ja czytam książkę - V tom "Schronienie".