Jak zawsze ciekawie tu i z klasą. Te wnętrza to tylko w świetle zastanym robione?
Jak zawsze ciekawie tu i z klasą. Te wnętrza to tylko w świetle zastanym robione?
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Ładne , ciekawe kapliczki. Ostatnie bardzo ładne.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
naukowo i na temat - jak mówił mój dziadek
bardzo ciekawie opowiadasz Bogdanie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Bodziu, uroczo i kolorowo tu u Ciebie jak zwykle. Kapliczki po prostu cudne![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
A co będzie w następnym odcinku podróży Bodzipa po obcych landach ??????![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
I to byłby koniec wypadów z Olsztyna na Warmińskie perełki
W tym miejscu, jeszcze raz chciałbym bardzo gorąco podziękować naszemu koledze klubowiczowi voovoo2, czyli Włodkowi i Jego małżonce Hani. Przyjęli nas bardzo ciepło, ugościli, dali jeść i spać.
Nosz ludzie, widzieliśmy się tylko trzy razy - raz na zlocie i dwa razy w Izbach, a mimo to zostawili nam klucze do mieszkania. Coś fantastycznego
Więc wielka prośba o plusy dla Włodka bo mu się należą. Dzięki Nim zwiedziliśmy piękny kawałek kraju, a Wy razem z nami
He, ale sobie nie myślcie że to koniec, ooo nieWłodek namawiał nas aby jadąc do Wilczego Szańca, zajechać do małej miejscowości zwanej Święta Lipka, lub jak niektórzy piszą "Złota Lipka". Że można tam wysłuchać pięknych koncertów organowych.
No ale zonk. I owszem, zajechaliśmy. Obiekt piękny. Czysty barok. Jakby nie było bazylika. Stały trzy autobusy na niemieckich numerach, więc byliśmy pewni, że koncert będzie lub już jest.
Ale jak zobaczyliśmy ceny biletów... 100 zł od sztuki. No skąpy nie jestem, ale bez jaj
Do auta, po garach i do miejscowości Reszel.
Kilka migawek z trasy...
386.
387.
Jak robiłem zdjęcie tym łabędziom to już z daleka słychać było jak pyski darły
388.
389.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Drogi Bodzio!!!! tyle miłych słów. To my z Hanią dziekujemy Wam za wizytę.Pozdrowienia dla Ciebie i Marysi! Jesteście dowodem (sorry za banał),że prawdziwą wrtością tego forum są forumowicze!!!! I to jest wspaniałe!!!!! Z tymi biletami to coś dziwnego.......muszę to wyjaśnić.Tam nigdy nie było zadnych biletów. Sorry Bodzio,że w Twoim wątku ale to organy w św. Lipce zrobione 2 lata wcześniej
Ostatnio edytowane przez voovoo2 ; 22.11.13 o 20:27
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Bodzip, wybierz się w kolejną podróż, bo nie będzie co oglądać/czytać. Kilka fajnych miejsc na mazurach Ci pozostało do zwiedzenia łącznie ze Świętą Lipką. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400