Skrobidecha super kosmita.![]()
![]()
![]()
Skrobidecha super kosmita.![]()
![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
fontanna w kolorze, no no
podobną fontannę mamy na naszym starym mieście, a takie ładne gwiazdki na latarniach to bardzo lubię![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Teraz jest moda na podświetlane kolorowo fontanny. Koło mnie, w Radzionkowie są dwie. A w Bytomiu to odwalili numer na całego - zabarwili wodę w fontannie na czerwono, żeby się ludzie w niej nie kąpali![]()
The question is, who cares?
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Albo zachęcać do spożycia xD
Ostatnio edytowane przez Reedmooley ; 14.08.13 o 09:09 Powód: pomyłka w okienkach
E-420+ kit ZD 14-42 i Samyang 85mm f1.4
Mój temat zdjęciowy-http://forum.olympusclub.pl/threads/81801-Reedmooley-początki-przygody-z-Olympusem
Kolor wody to normalne podświetlenie, które zmienia się cyklicznie.
A dzisiaj rozmawiałem z kolegą z Urzędu Miasta, który tam jest BHP-owcem. Nie ma w tym cudownym krajy żadnych, ale to żadnych przepisów dotyczących jakości wody w fontannach.
Zazwyczaj stosuje się dużo bardziej agresywne środki dezynfekcyjne. Taka woda absolutnie nie nadaje się do picia. Ale to wiem ja, a reszta "ludziów" nie - bo nie musi.
Co do zabaw w takiej wodzie dzieci, to też osobny problem podrażnień, uczuleń, wyprysków.
No przepisów "niet" i koniec.