cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajne zamczysko Boguś przedstawiłeś.![]()
Ale z zewnątrz wygląda świetnie.
Ten pierwszy kadr z przedostatniej wrzutki - świetny.
Pozdrawiam.
Park to urokliwe miejsce. Górny staw tworzy bardzo ładną kompozycję z otaczającą zielenią. W parku znajdziemy wiele starych egzemplarzy, bardzo ciekawych gatunków drzew. To takie moje zboczenie zawodowe, będąc w parkach, sprawdzam jakie roślinki tam rosną.
Jedne z ładniejszych to wysokie daglezje zielone, rarytasik w postaci dębu dachówkowatego o bardzo ciekawych liściach. W to miejsce warto się wybrać końcem maja jak zaczyna kwitnąć piękny okaz tulipanowca amerykańskiego.
Widać, że park jest dobrze prowadzony i zadbany.
Pozdrawiam
Patrząc na Twoje kolejne świetne zdjęcia myślę sobie, że gdyby ten 14-35 był troche dłuższy byłby już mój. Mógłbyś gdzieś wrzucić kilka RAW-ów z niego do ściągnięcia? Albo jeszcze lepiej wziąć go do TG.?
Nie sadzisz, że czas na przyzwoity test tego szkiełka spod Twojego pióra?
Ostatnio edytowane przez apz ; 16.03.13 o 23:34
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Na zakończenie pałacu - panorama z tarasu na baszcie szlacheckiej.
Wybaczcie, nie umiałem jeszcze wtedy robić panoramy 360
Tak, ogród jest piękny. Tylko jak widać po zdjęciach, zwiedzałem go w kapturze i pod parasolką. Ale jak powiedziałeś - jest wart grzechu.
Andrzeju, szkło będzie w TG, łącznie z przejściówką do podpięcia do PEN-ów i OMD. Mam zamiar zobaczyć co pokaże w kopalni.
Później jeszcze kilka migawek z kaplicy.
Dzięki za odwiedziny i dobre słowo![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Świetne zdjęcia u Ciebie i ciekawa prezentacja różnych miejsc.
Pozdrawiam
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie