Gorlice nocą cd
To "Tereska" która kiedyś stała na Głównym. Teraz przeniesiona na Maślany. W dodatku obcięli ją o 30 cm.
Nie, nie potępiam w czambuł. To że jest betonowa pustynia to fakt. To że zrobiono dwie fontanny i żadna nie działa - to drugi fakt. Że granitowe kostki wyłażą z ulic po przejechaniu śmieciarkino cóż, kostka tylko przesypana żwirkiem.
Ale jest czysto i przestronnie. Jak dodadzą zieleni, jakieś elementy architektoniczne to... może zaakceptuję, i mieszkańcy też.
Faktem uczciwym jest też, że boczne uliczki starówki zrobili ślicznie.
170. Tereska
171. ul. Kręta
172, 173 Rynek
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
widzę że noc Cię wciągła, fajne nocne fotki
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Ta fotka 173 to do zakamarków we włoskich miasteczkach podobna. Ładnie tam u Was, mimo że codzienność zgodna z polskimi "normami".
Gorlice nocą
174.
ul. Stroma
175.
Pomnik żydów pomordowanych w Gorlicach w czasie II Wojny Światowej. Budynek w tle to była siedziba Gorlickiej Straży Pożarnej
176, 177.
Zostały jeszcze takie "rodzynki"
178.
Załącznik 75630Załącznik 75629Załącznik 75631Załącznik 75628![]()
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 2.12.12 o 20:25
Piszes, że mieszkańcy wściekli - sąsiednie do mnie Wadowice 4-ty już raz przebudowały rynek, tym razem definitywnie usunięto zieleń , ciekawe kiedy po tej rewitalizacji wpuszczą w czwartek przed magistrat furmanki i przyczepki z prosiętami i cielętami, drobiem i handlujących ziemniakami , cebulą ,burakami itd i itp.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Fundusze Europejskie... Nie widzisz? A jednak korzystasz...