@wyszomir - Marek ma basenik dla ptaków. Ja na razie tylko talerzyk. No nie znalazłem nic ładnego, a zresztą inne obowiązki ...itd.
Ale cieszy się ten talerzyk dużym powodzeniem
2432.
2433.![]()
@wyszomir - Marek ma basenik dla ptaków. Ja na razie tylko talerzyk. No nie znalazłem nic ładnego, a zresztą inne obowiązki ...itd.
Ale cieszy się ten talerzyk dużym powodzeniem
2432.
2433.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie dość ze ptaki do talerzyka lgną to jeszcze i jaszczury... U mnie jaszczurki z działki zniknęły - przypuszczam że Figa się do tego aktywnie przyczyniła. Niestety kilka razy przyłapałem ją z jaszczurką w zębach.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Akurat pod tym względem niedobry. Zawsze po złapaniu jej z jaszczurka była ostro karcona ale niestety nie dawało to rezultatu - instynkt myśliwski był silniejszy.
Pozdrawiam!
No Jagna poluje na koty. Przychodzi dużo dzikich kotów, które traktują oggród jak swój. Pól biedy gdyby tylko przychodziły, ale przynoszą upolowane ptaszki, myszki i układają przed wejściem. No a czasem, chyba złośliwie zostawiają wymioty. Fuj !
Nasza Figa też kotów nienawidzi ale na szczęście naszej działki koty nie odwiedzają.
Pozdrawiam!
Pożyteczny ten talerzyk, fajni goście i fajne zdjęcia![]()