Jak na tak szeroki kąt to i tak jest nieźle. Ten obiektyw jest w pełni manualny czy ma jakiś profil z korektą?
Jak na tak szeroki kąt to i tak jest nieźle. Ten obiektyw jest w pełni manualny czy ma jakiś profil z korektą?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Żegiestów...
1923.
1924.
1925.
Nie wiem jak to się nazywa, ale są fani którzy nałogowo fotografują pociągi. Ja to tylko z doskoku![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Żegiestów.... Ile tam ryb w Popradzie wyciągnąłem przed laty. A tańce jakie były w rest. "Poprad" czy "Zdrojowej" To byli czasy.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ryby zostały. Reszta upadła. Nie ma restauracji, nie ma domów wczasowych. Ten "najgłówniejszy" się odbudowuje.
Żegiestów stracił prawa uzdrowiska. Odzyskał je niedawno dzięki połączeniu (w sumie dla atrakcji zimowych) trzech miejscowości - Krynica - Muszyna - Żegiestów w jeden kompleks sportowo-rekreacyjny.
O walory lecznicze i sanatoryjne każde z tych miejscowości musi samo zadbać.
Ten kompleks po prawej stoi pusty i martwy. W szybach pajęczyny, fotele z dziurami wyżartymi przez mole leżą poskładane pod oknami.
Ten kompleks na wprost - ktoś odbudowuje z ruiny.
Jedynie kościół się ostał - a że zdjęcia w niedzielę robione więc był pełen ludzi.
1926.
Muszę się tam kiedyś wybrać zobaczyć zmiany.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2