Zamieszczone przez Rabbit "Chatka" na 1885 bardzo ładna Zielona panoramka mam wrażenie, że się trochę na bokach rozjechała. Fakt, widzę kilka błędów Zamieszczone przez koronax Ładnych parę lat widzę trzymałeś na dysku te zdjęcia . Fajne . No wiesz, sezon ogórkowy Krynica - deptak 1886.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Zamieszczone przez Bodzip Krynica. Cytując @apz - "stylowa chatka" 1885. ... Tak ten specyficzny zdrojowy styl. Fajna.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ładnie latarnię wkomponowałeś na 1885
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Lato w pełni
Ajjajajaj.... narobiłeś mi smaka na lato .
Uwaga, proszę się nie bać, to tylko gepard w telewizji... 1887.
Jagna 1888.
No Panie.... Ale pojechałeś.... Czemu tak centralnie ....
Zamieszczone przez paparapa No Panie.... Ale pojechałeś.... Czemu tak centralnie .... Tyle wystawało spod koca. Obiektyw 150 macro.
Zamieszczone przez Bodzip Jagna 1888. Mi bardziej przypomina jakąś owłosioną gąsienice z działu makro ale o gatunek to trzeba @wyszomira zapytać
Karol + Olek + kilka szkiełek
Zasady na forum