Najbliższą okolicę zostawiam sobie na emeryturę![]()
Najbliższą okolicę zostawiam sobie na emeryturę![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Myśl pozytywnie , może wygrasz w Totka, albo okaże się iż twój nieznany krewny zostawił Ci w spadku parę groszy - kto wie, różne rzeczy zdarzają się ludziom. Ja się cieszę z tego co mam i starma się dobrze korzystać z czasu który jest mi jeszcze dany a pomarzyć, fajna rzecz. Jutro jadę pofocić badyle na Helu, pogoda będzie piękna i badyli bez likui jeszcze trafie z ostrością i GO za każdym razem.
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 15.09.12 o 00:12
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Co ja się musiałem nakombinować aby na zdjęciach nie było kabli, pojemników z farbą, samochodów cateringu. Centralnego nie dało się wyciąć, więc wpływ współczesności widać.
Taka moja mała dygresja: w Krakowie konserwator zabytków jak znajdzie starą XIV w. cegłę, to będzie koło niej chodził, obwąchiwał, a na koniec wyeksponuje w szklanej gablocie. W zamkach krzyżackich, hmmm.... sru i nowa cegła.
Bytów cz. II
72.73.
74.
75.
76.
77.
78.79.
80.
81.
83.
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ladne podoba sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Patrz Pan, nawet kaloryfery mieli.A myślałem, ze toto dużo póżniej wymyślono.
To będzie też album krzyżacki.![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Ciekawa fotorelacja z Bytowa.
Świetnie wyglądają mury zbudowane z kolorowych kamieni polodowcowych, bardzo mi się to podoba no i kaloryfer, czadowy.
Czekam na kolejną część.
Niezła relacja, widzę, że gdzie Cię nie wpuścić tam interesująco obfotografujesz i narracją okrasisz.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro