OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
tunel jest fajny, ja mam z tamtąd mase filmików![]()
A ja nie wiem czy bym tam wlazł...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
No cóż, powoli będziemy zbliżali się do końca Szkockiej wycieczki.
Dziś będzie pałac Królowej.
Ciekawie zaaranżowano zwiedzanie pałacu. Przechodzimy przez poszczególne komnaty (coś a'la nasz Wawel), potem ruiny starej części i na koniec sklepik, gdzie chętni mogą zakupić gadżety, ewentualnie zastawę stołową z insygniami królewskimi. Fajne, ale jakbym w markecie był.
Całkowity zakaz fotografowania. Chodzi o bezpieczeństwo królowej, która odwiedza tę budowlę. Wszędzie kamery, więc nie warto ryzykować niemiłych słów. Mnie udało się kilka pstryków wymodzić, gdy Japończycy hurmą wpadli, i ochrona się nimi zajęła. Grupa Japończyków, to jasno od fleszów
Co jeszcze ciekawego ? -można sobie wziąć taki mały magnetofonik, który nam wszystko mówi, równocześnie kierując odpowiednio do poszczególnych komnat.
Bilet jest ważny przez rok... też ciekawostka
1101.
1102.
1103.
1104.
1105.
Pokój śniadaniowy
1106.
Wyrko królowej
1107.
1108.
1109.
Panorama, klikamy do oporu. Sorry za białe niebo
1110.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajna wycieczka, lubię takie starocie
I kupił tą zastawę stołową kolega...![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Mnie sie bardzo podoba.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
super, fajnie że tych kilka kadrów zrobiłeś...ciekawe czy MI5 Cię nie ścignie za te foty![]()
Tam też majom arrasy...A ja myślałem , że tylko u nas na Wawelu.
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()