cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nieraz obok przejeżdżałem to teraz sobie pooglądam jak w środku wygląda![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Eeech smerfy paskudne
Powiem tak - co do magenty, pełna zgoda.
A jeśli chodzi o wyciąganie z cieni - yamada mi zawsze pisze, że za bardzo z cieni wyciągam, To teraz tylko delikatnie drasnąłem. Nooo wieża może faktycznie, ale pozostałe są ok.
I będę ich bronił pełną pierwsią![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Powiem takjeśli chodzi o wyciąganie z cieni yamada sadzę miał na myśli bardziej zdjęcia krajobrazowe. W tych powyższych mz. nie zaszkodziłoby jeszcze trochę cienie wydobyć. Wieża to oczywiste ale w pozostałych też nieco. Co do magenty to się nie zgadzam, ja jej tu nie widzę. Sprawdziłem nawet w LR bo może monitor oszukuje ale saturacja magenty (purpury także) czy na -100% czy na +100% nie wpływa kompletnie na zdjęcie.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 6.11.14 o 11:06
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg