Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Pewnie że fajne
Cieszy, że przynajmniej część została zachowana i udostępniona. Zamczysko naprawdę ładne.
cdn.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
O, widać, że laptop wrócił sprawnybo się kolejne fotki pojawiają
![]()
The question is, who cares?
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Na koniec pobytu na wieży widok z wewnętrznej platformy widokowej na miasteczko i pobliską katedrę.
401.
Misteczko jest cudowne. Czerwone dachy kojarzą mi się z Bardejovem. Cichutkie, czyściutki i ... zapomniane. Wcześniej chyba wspominałem, że sporo bezrobotnych plątało się po uliczkach.
Ale fajnie że tak ładny zabytek zachowano.
402.
Katedra... później trochę więcej na jej temat
403.
cdn.
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 28.12.13 o 12:43
Boguś obieżyświat. Cieszysz moje serducho takimi fotami, bo miło się je ogląda i żyje ze świadomością że taki objekt nie stał się kolejną ruderą.![]()
@bodzip a gdzie ksiezniczka w wiezy?![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO