Podoba mi się ta wrzutka - wczesniejszych nie ogladałem więc nic mnie nie nuży![]()
Podoba mi się ta wrzutka - wczesniejszych nie ogladałem więc nic mnie nie nuży![]()
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
235 tak analogowo wyszło/
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Własnie w takiej obróbce tracisz na wyrazistości. Skoro w oczy widzom najpierw rzuca się sposób w jaki potraktowałeś fotę, a nie jej temat czy przekaz, to raczej nie jest dobrze.
Zima doskwiera, jak wszystkim. Takie te zdjęcia bez głównego motywu, ciekawej kompozycji... Ale cóż, zima trzyma, mam to samo![]()
dzieki za odwiedziny ,pozdr
Cześć Broda,
Muszę się przyznać, że od założenia wątka oglądam twoje zdjęcia, i niestety ale cholernie Ci zazdroszczę tego spojrzeniaZdecydowana większość zamieszczonych tu fot (choć obecnie niestety część nie wyświetla się w ogóle) jest znakomita, świetnie wychodzone i wypatrzone uliczne kadry, wykończone dopasowaną obróbką. Dopieszczony komentarzami przez gawiedź forumową jesteś, więc nie ma co dodatkowo lukrem polewać, ale naprawdę brawa zasłużone.
Pamiętam dyskusje na IRCu - dawno dawno temu,
tematem było "Czy broda czyni artystę"...
A tu proszę, odpowiedź oczywista - Broda - to artysta.
pozdrawiam,
sawa(robs)
p.s. Jeśli możesz, to popraw proszę to podlinkowanie z ifotos...
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant