Instalacja intrygujaca. Co masz na myśli pisząc "zaszkodziła"? Impreza nie cieszy się zainteresowaniem?
Instalacja intrygujaca. Co masz na myśli pisząc "zaszkodziła"? Impreza nie cieszy się zainteresowaniem?
The question is, who cares?
Hm... a ja odniosłam wrażenie, że zmiana miejsca jest na korzyść. Kilka lat na Dolnym Mieście - trochę zaczynało mnie nużyć to samo otoczenie. Okolice góry Gradowej są fajne - górki, forty, trochę przestrzeni. Bliskość Placu Zebrań na większe imprezy...
Niestety, mogłam być tylko w jeden dzień.
To zdjęcie z zegarami przypomniało mi jak kiedyś bardzo dawno temu nocowałem z moją byłą u jej rodziny w Bełchatowie. Jej wujek miał bzika na punkcie zegarów i w jednym pokoju było ich na ścianie z 30. Zostaliśmy tam ulokowani do snu - ja........... (chciałem użyć tu brzydkiego słowa) wiecie co się działo o pełnych godzinach? Koncert na 30 zegarów a po 2 takim koncercie człowiek zaczynał doceniać tą ciszę między pełnymi godzinami wypełnioną JEDYNIE bardzo przyjemnym tykaniem tychże 30 zegarów. Nie życzę Wam takiego noclegu![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Watek sie ozywil
371?
Czy na ostatnim jest może Robert1088 w firmowej koszulce?![]()
Nie to nie ja
Broda w formie .
jeśli kluczem jest - że najlepsze wg. Ciebie idzie jako pierwsze to byłbym za zamianą z drugimgość tatuowany świetny na tle nieskończonej liczby detali a i zdjęciu pomogła lampka skierowana na sytuacje - co do jedynki zgubiłeś trochę ten niepewny wypoczynek przy piwie - prawa cześć kadru dla mnie do obcięcia. ; )
Pzdr
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Lubie foty w B&W.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO