apz,większość szerokokątnych łapie flary.Więc,albo osłona,albo czapeczka,albo cokolwiek co zasłoni niechciane światełko
Ostatnio edytowane przez Adamss68 ; 16.08.12 o 11:34
Czapeczka, światełko...jesteśmy na forum babyboom ?
Rolleicord, Canon
flickr
O co Ci chodzi?
Kolega pewnie kpi z faktu, że małe dzieci mają czapeczki, katarki, kaszelki, jedzą zupki, robią kupki... i ogólnie wszystko co ich dotyczy jest malutkie i mamusie mówią o tym zdrobnialeJak się tego słucha/czyta, to może śmieszyć, a niektórych irytować
A w m4/3 mamy korpusiki, obiektywki i lampeczki
Żeby nie odbiegać od tematu, sam czekam na korpus dużego 4/3, a najlepiej 2. E-7 i E-50/E-670. Chyba, że E-7 będzie miał małe zmiany (matryca z OM-D koniecznie!) i będzie w ludzkiej cenie, to biorę![]()
Czapeczka była,światełka nie...małe przyje....ko,ale co to Cię obchodzi....Wesoły Misiu![]()
Chodziło o to,że kolega gibberpl,czepił się nie wiedzieć czemu mojej wypowiedzi.Czepialstwo nie dotyczyło tematu,a Ty go poparłeś?
Nie mam w zwyczaju,przyjmować tego typu zaczepek....ale szanuję wypowiedzi...Twoje!
Ja się staram nie traktować wypowiedzi na forum tak poważnie. Nie odebrałem wypowiedzi gibberpl jako złośliwej. Mimo, że nie na temat, to dość trafnie nawiązał do tematyki bobasowej, a że wyczułem napięcie i może niezrozumienie, to objaśniłem z przymrużeniem oka. Nie popieram czepialstwa, staram się go nie dopatrywać w wypowiedziach pisanych w sieci, bo często trudno wyczuć intencje piszącego, a po co się niepotrzebnie spinać.
Wlaśnie!Niepotrzebnie się nie spinam,tłumaczysz kolegę
gibberpl.