Strona 39 z 81 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 807

Wątek: E-7

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Odp: E-7

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    Oto sie chyba bedziemy martwic jak ten obiekt pozadania w koncu wyjdzie, o ile wogole wyjdzie i bedzie tym, czego Tutaj pare osob oczekuje

Pozdro
    Martwić się to nie my, martwić to się będą księgowi od Olka, jak wypuszczą za dużą partię nowego starego sprzętu i zostaną im niesprzedawalne zapasy jak onegdaj E-3.
    I wątpię , by mogła ich ucieszyć satysfakcja niektórych userów.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Ja mysle,ze jak by im w "medycznej fotografii" cos nie schodzilo to tak,ale w tej bocznej uliczce ze sprzetem foto da a`la "kowalskich" to chyba raczej sie tym nie przejmuja."Samurajski kodeks" chyba raczej na ogolnym rynku sie nie sprawdzi.

Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Ja mysle,ze jak by im w "medycznej fotografii" cos nie schodzilo to tak,ale w tej bocznej uliczce ze sprzetem foto da a`la "kowalskich" to chyba raczej sie tym nie przejmuja."Samurajski kodeks" chyba raczej na ogolnym rynku sie nie sprawdzi.
    Skoro tak sądzisz, to może jednak na jakąś kolejną limitowaną lustrzankę być może jednak pojawi się szansa. Takie np E-5 z bebechami E-M5 z pryzmatem lub bez pryzmatu za z bagnetem 4/3, kto to wie?
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Jaack
    Gość

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Skoro tak sądzisz, to może jednak na jakąś kolejną limitowaną lustrzankę być może jednak pojawi się szansa. Takie np E-5 z bebechami E-M5 z pryzmatem lub bez pryzmatu za z bagnetem 4/3, kto to wie?
    No właśnie to całe gdybanie jest istotą problemu... szkoda że producent nie dba o spokój psychiczny użytkowników.

Ci biedacy żyją w nerwowej nieświadomości... co im przyszłość przyniesie.

PS.

No i tak wątek będzie z każdym dniem dłuższy, pełen dociekań i zgadywanek.

Kiedyś, w końcu będzie wiadomo czy coś się pojawi i co to będzie. Oczywiście wtedy zaczną się narzekania... że to mogło by być inaczej, albo taniej. Jednak dyskusja na temat finalnego produktu jest całkiem zrozumiała i nie każdemu będzie się on podobał. Będą też tacy którzy będą zadowoleni. Jednak wtedy będzie to już normalna merytoryczna dyskusja na temat czegoś konkretnego.

Póki co wróżenia z fusów ciąg dalszy...

Może by tak, aby dyskusja miała jakiś sens, zrobić zakłady i obstawiać typy. Może nawet jakaś loteria fantowa...

Typować można by, co się pojawi i kiedy, oraz w jakiej formie.
    Ostatnio edytowane przez Jaack ; 25.12.12 o 22:11

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jaack Zobacz posta
    No właśnie to całe gdybanie jest istotą problemu... szkoda że producent nie dba o spokój psychiczny użytkowników.

Ci biedacy żyją w nerwowej nieświadomości... co im przyszłość przyniesie.

Ale producent to nawet nie wie,ze jest takie forum i o takich rzeczach sie tam pisze.Nie jestem pewny czy wiedza gdzie jest Polska i gdzie lezy.No moze kilku tych bardziej kumatych to wie,ale bez tej piatki u gory to reszta ma inne problemy na glowie.Chyba nawet sprzedaz (ilosc) to ujeta w ramach ryzyka czy kontener sie przewroci i ubezpieczalnia zaplaci czy nie i wezma sklepy.

Jaack
    Gość

Ale producent to nawet nie wie,ze jest takie forum i o takich rzeczach sie tam pisze.Nie jestem pewny czy wiedza gdzie jest Polska i gdzie lezy.No moze kilku tych bardziej kumatych to wie,ale bez tej piatki u gory to reszta ma inne problemy na glowie.Chyba nawet sprzedaz (ilosc) to ujeta w ramach ryzyka czy kontener sie przewroci i ubezpieczalnia zaplaci czy nie i wezma sklepy.
    Oj producent wie na pewno. Bo chyba za to forum nawet płaci.

Na pewno też doszły go słuchy o tym co Mirek kitami wyczynia.

Marketingowcy myślą nawet jak by tu do tych kilku kontenerów z kitami, jakiś bajer dorobić i sprzedać 3x drożej. Ponoć w planach mają nazwać je Mirokity walnąć jakiegoś ślicznego kwiatka i będą sprzedawać w pęczkach po 2 sztuki.

Na wiosnę akcja ma ruszyć

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Przedstawiciel w PL producenta to jeszcze nie producent,chyba,ze przejelismy produkcje.

| OlyJedi Awatar bogdi
    Mieszka w
    dolny śląsk - Kiełczów
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria

a takim nowym body, można przejąć znów paru czerwonych i żółtych
    wielosystemowy

Jaack
    Gość

Przedstawiciel w PL producenta to jeszcze nie producent,chyba,ze przejelismy produkcje.
    Kurczątko... się sprawa rypła...

Ten nowy aparat... on miał być składany gdzieś pod Łodzią.

Tak niechcący podsłuchałem w pociągu relacji Łódz-Warszawa.

Takich dwóch w garniturach gadało, ciężko im było spojrzeć prosto w oczy... więc to chyba "oni" byli

Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Piszesz gdybanie, narzekanie, a co robić w zimowe, długie wieczory - można na forumie pomarudzić.
    Patrzysz z nowego miejsca, miejsca człowieka chwilę po zmianie, te dywagacje na tę chwilę nie są Twoje...

Uprawnienia umieszczania postów