Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Świetnie.
Rolleicord, Canon
flickr
Obaczym jak się pokaże zajawka na rumorsach, jakieś zdjęcie z uruchomionej linii produkcyjnej. Oczywiście to wszystko przecieki...a świstak zawija sreberka. Generalnie się nie grzeję, bo na szkła Zuiko Pro i Top Pro (14-35) mnie nie stać, zarówno pewnie jak na E-7.
Rolleicord, Canon
flickr
Aż musiałem przywinąć na góre żeby zobaczyć na jakim forum jestem-nie to nie pomyłka OlympusForum?
Straszny pesymizn i zniechecenie .
Eeee ... to normalka na tym forum - czarnowidztwo było jest i będzie ... Z ciekawości poczytałem sobie wątek na niemieckim forum na które powoływał się autor newsa. I szczerze mówiąc tam panował znacznie większy optymizm. A spodobał mi się szczególnie jeden komentarz - tłumaczenie niebezpośrednie - E-7 w 2013? To za wcześnie - jeszcze większość E-5 na tym forum jest na gwarancji. To rozumiem
---------- Post dodany o 19:43 ---------- Poprzedni post był o 19:40 ----------
Była, jest i będzie - i nie tylko dla mnie ...
Patrzyłem ostatnio przez alfę z EVF - przy obecnym stanie technologii na pewno bym czegoś takiego nie chciał ...
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Taki znak czasu. Taniej jest wrzucić monitorek o wielkości paznokcia małego palca, dołożyć dwie soczewki niż budować układ z soczewkami i pryzmatem. Dodatkowo wmówi się ludziom, że to jest lepsze.
Rolleicord, Canon
flickr