Strona 11 z 81 PierwszyPierwszy ... 9101112132161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 807

Wątek: E-7

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

Odp: E-7

Może tak być, że mają zapas częsci i jakiś gość składa to na swoim stoliku Fakt, że masówka nigdy to nie była

---------- Post dodany o 17:38 ---------- Poprzedni post był o 17:35 ----------

Olympus is actively developing a solution... chyba już od czterech lat i nic...

| OlyJedi Awatar tadzik1231
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    60
    Moja galeria

Chyba jednak nie, dzięki OM - D camera division w tym kwartal po raz pierwszy od kilku lat odnotuje zysk, więc maja zielone światło.
    Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 17.08.12 o 17:58
    OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
    "Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Thomasso
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez tadzik1231 Zobacz posta
    Chyba jednak nie, dzieki OM - D camera division w tym kwartal po raz pierwszy od kilku lat przyniesie zyski, więc maja zielone światło.
    Tylko, że nad takim korpusem to powinni zacząć pracę zaraz po pokazaniu OM-D. Choćby tylko miał to byc projekt na papierze.
    Bo teraz jak zaczną i wypuszczą coś w połowie 2013 to znów będzie to sprzęt niszowy i technicznymi możliwościami daleko za konkurencją.
    Może OM-D błyszczy w sektorze bezlusterkowców, ale w sektorze klasycznych luster znów nie będzie szału.

T.
    "Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    60
    Moja galeria

Pożyjemy, zobaczymy. Może projekt był, tylko nie było kasy na realizację, w końcu firma robi sprzęt nie od wczoraj. OM-D też wyskoczył tak trochę jak królik z kapelusza.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice P-ń
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    To dlaczego mój obiektyw został wyprodukowany w listopadzie 2011 ? - padło im ?
    A mnie ? - bo ja kupiłem
    To jest wy..e szkło, gdybym miał nowe E-5 sam do niego przymierzyłbym się. Jest jedno ale...albo popyt na to szkło jest słaby albo mają straaaaszne leżaki. Kupowałem D700 w lipcu - korpus miał premierę w 2008 roku, miałem wgrany najnowszy firmware z końca maja. Rok na półce w magazynie producenta to katastrofa.
    Rolleicord, Canon
    flickr

| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Siła reputacji
    15
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez tojaro Zobacz posta
    ... tylko nie wiadomo co?

Akira Watanabe, manager of Olympus Imaging's SLR planning department, confirmed today that the company is definitely working on a body to deliver the focusing performance expected by users of the Top Pro lens series like the ground breaking 90-250mm f2.8 fixed aperture zoom.

Jedyne co mozna wywnioskowac to ze AF bedzie lepiej dzialal z Top Pro lens series. Moim zdaniem mowa jest ewidentnie o wspolpracy z m43 body.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Buzz Zobacz posta
    ... tylko nie wiadomo co?

Akira Watanabe, manager of Olympus Imaging's SLR planning department, confirmed today that the company is definitely working on a body to deliver the focusing performance expected by users of the Top Pro lens series like the ground breaking 90-250mm f2.8 fixed aperture zoom.

Jedyne co mozna wywnioskowac to ze AF bedzie lepiej dzialal z Top Pro lens series. Moim zdaniem mowa jest ewidentnie o wspolpracy z m43 body.
    Jedyne co ja wnioskuje, to korpus z używalnym dla grupy docelowej AF, i dopasowany wielkościowo i wagowo ( użytkowo i mechanicznie - wytrzymałość!) do szkieł bardzo dużych w tym z przywołanym 90-250.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    60
    Moja galeria

Dla mnie to mogą nawet zrobic pancernik Potiomkin, ważne żeby w przyszłości było do czego duże słoiki podczepić.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez tadzik1231 Zobacz posta
    Dla mnie to mogą nawet zrobic pancernik Potiomkin, ważne żeby w przyszłości było do czego duże słoiki podczepić.
    We wrześniu po połowie , mam nadzieję posiąść wiedzę jak pracuje OMD z dużżżymi słoikami w terenie. Jak pracuje z 12-60 i 50-200 wiem na codzień , za to ciekawostka - podobno świetnie body mikro Olka pracują z Sigmami , czyli da się jak się chce.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Uprawnienia umieszczania postów