Jestem za
Jestem przeciw
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Uważam, że taki luzacki konkurs na foto miesiąca powinien mieć liberalne kryteria. Zatem - nie GP, gdyż są tacy, co w ogóle nie mają fot w Galerii. I nie załapałyby się osoby fotografujące innym systemem. Brakuje mi tu konkursu ponad podziałami. Za dużo ostatnio gadek o exifach i komisji śledczychLuzacki konkurs na fajną fotę. Tego nam trza. Cieszmy się fotografowaniem, tak szybko odchodzi.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Bardziej ponadpodziałowego niż OR nie ma. Może poza tym, że trzeba zinterpretować temat. A to jest kryterium, które ułatwia ocenę.
Ale wiem o co chodzi...
---
Odnośnie konkursu na foto miesiąca. Ja w kwestii formalnej. Jak zgłaszamy zdjęcia do konkursu? Może link?
Ps. APZ, pospisuj wszystkie uwagi, opracuj regulamin, i z początkiem września ruszamy. Można by nawet przetestować konkurs na zdjęciach z sierpnia.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wcale nie żałuję i macie mi wstawiać po minimum jednym znakomitym zdjęciu co tydzień do galerii, żeby było z czego wybierać , a jak nie to to napuszczę na ociągających się Egzekutywę TWA!
A tak całkiem na serio to wolę coś zrobić dla pożytku ogółu jak jak szemrać po kątach , że nic nowego się nie dzieje.
Cieszę się , ze pomysł jednak przeszedł i zapraszam wszystkich do ogólnoforumowej i międzysystemowej zabawy.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A jeśli wrzucę do wątku to już nie może być?![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 27.07.12 o 20:35
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jest więcej osób niekorzystających z Galerii. Chodzi o możliwość linkowania wszystkich fajnych zdjęć, czy to na Forum, czy to w Galerii bo niektórzy wrzucają w tylko jedno miejsce.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||