Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Olympus Vg-130

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Olympus Vg-130

To forum bardziej fotograficzne ale mam nadzięję , że ktoś mi odpowie na to pytanie .
    Powinien nagrywać tak :
    U mnie natomiast , na filmie są szumy , obraz jest nie ostry itd . Wiem , że od tego aparatu za 300 zł nie można za wiele , aczkolwiek filmy które są na Yt nagrywane nim wyglądają zupełnie inaczej .Proszę o szybką pomoc i odpowiedz bo jest mi nagrywanie filmów potrzebne bardo szybko .Video nagrywam w HD 720p . Możliwości ustawienia iso nie ma bo nagrywanie włącza się tylko przyciskiem . W menu nie ma takiej opcji .

| OlyJedi Awatar Jack
    Mieszka w
    Błonie
    Siła reputacji
    131
    Moja galeria

Odp: Olympus Vg-130

Cytat Zamieszczone przez kacper624 Zobacz posta
    ...U mnie natomiast....
    Zbyt energicznie bujasz aparatem we wszystkie strony w czasie filmowania, trzymaj aparat spokojnie i zmiany kadru rób płynnie, bez takiej "trzęsionki" - będzie lepiej.

| OlyJedi Awatar hadan
    Mieszka w
    pomorskie
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez kacper624 Zobacz posta
    Wiem , że od tego aparatu za 300 zł nie można za wiele .
    Aparat jest ok. Po prostu dopiero zaczynasz. Pamiętaj o podstawach - kamera nie lubi szybkich ruchów,
    wszystkie ruchy muszą być powolne i płynne a kamera powinna być trzymana bardzo stabilnie, najlepiej
    na statywie o ile to możliwe. Pamiętaj również o długości ujęć - powinny być w miarę krótkie, maksymalnie
    1-2 minuty. Praktyka czyni mistrza. Powodzenia.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez hadan ; 25.07.12 o 13:14

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Dziś nagrywałem na siodełku od roweru mieliście rację jest o wiele lepiej ale trochę szumów jednak jest pomimo bardzo wolnych ruchów . Znacie jakiś program w którym można je zredukować a w video podkręcić kolorki ?

Uprawnienia umieszczania postów