Ciekawa seria - mnie najbardziej podobają sie 6 i 8.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jak na razie jestem zafascynowana nową zabawą. Nabyłam na allegro gumową osłonkę (tulipana) na mikrokita i walczę z bliczusiami. A w południe najfajniejsze fotencje wychodzą![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Zamieszczone przez klikacz
Zamieszczone przez klikacz
I dobrze ci tak!![]()
![]()
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Kilkakrotnie pisałam w innych IRowych wątkach o moim braku zrozumienia dla tej techniki. Obejrzawszy Twoje zdjęcie w Galerii (to z przygarbionym chłopakiem) uświadomiłam sobie, że już wiem gdzie świetnie sprawdziłby się IR - w industrialu! Po czym weszłam w Twój inny wątek, a tam odniesienie do bloga i przecudna wrzutka z Huty. Jakbyś mnie ubiegłaPoczyniłam jakiś chwalebny wpis, wracam na Forum i właśnie uświadomiłam sobie, że tamte zdjęcia to nie IR. Ale siara...
Zmyliła mnie kolorystyka, nooo...
Tak czy siak podtrzymuję i zachęcam fascynatów owej techniki, aby uraczyli nas (mnie) jakimś zacnym industrialem, za co z góry dziękuję![]()
Agnieszko, w przyszłym tygodniu znowu będę w hucie. Skoro sugerujesz industriala w IR to zabiorę ze sobą ierątko. Pozdrawiam