Strona 29 z 57 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 565

Wątek: quo vadis micro 4/3

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Odp: quo vadis micro 4/3

Tak właśnie, za pitolenie typu:

Cytat Zamieszczone przez tymczasowy_ Zobacz posta
    Widać problemy z logicznym formułowaniem myśli wystąpiły ....
    podczas gdy nie raczyłeś nawet przeczytać ze zrozumieniem tego, co napisałem, należy Ci się właśnie taka odpowiedź, jaką zasłużenie otrzymałeś. Następnym razem zastanów się dwa razy nad tym, co piszesz, a wówczas nie będziesz musiał użalać się nad sobą, że zostałeś potraktowany niegrzecznie.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi
    Mieszka w
    RP
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    a wówczas nie będziesz musiał użalać się nad sobą, że zostałeś potraktowany niegrzecznie...
    ... hmm ale to chyba nie ja z nas dwóch się użalam nad sobą?

Mi naprawdę nie przeszkadza to co Ty wypisujesz ... natomiast to Ty sam sobie wystawiasz świadectwo.

Co do pitolenia, to stwierdzenie "Widać problemy z logicznym formułowaniem myśli wystąpiły ...." jest jak najbardziej adekwatne w zaistniałej sytuacji tzw. nie zrozumienia się, stwierdziłem fakt i napisałem o nim .... jak miałem napisać?
    Natomiast Twoje stwierdzenie " jakim cudem skończyłeś podstawówkę?" kompletnie nie ma związku z tematem, jest typowym niekulturalnym czepianiem się, tzw "wycieczką osobistą", mającym jedynie na celu obrażenie "przeciwnika" - do czego z resztą sam się przyznałeś.
    I to by było tyle w temacie.
    Ostatnio edytowane przez tymczasowy_ ; 21.09.12 o 15:15

dzarro
    Gość

A co na to wszystko powiedziałby pokątny patron tego wątku - Henio S?
    Na jaki system wydałby Henio swoją nagrodę Nobla?
    Za jaki system daliby się ukrzyżować sprzętofile z czasów Cesarstwa Rzymskiego?
    Co było dla nich odpowiednikiem tak fundamentalnych zjawisk jak: stałka, lustrzanka, forum internetowe?
    Jaki system byłby najlepszy do pstrykania pamiątkowych fot w trakcie igrzysk?
    Czy pożar Rzymu dałoby się obfocić przy niskim ISO?

Na te i inne pytania znajdziecie odpowiedź(albo i nie) w kolejnych odcinakach naszego satyrycznego wątku - "Kto Wadzi w Mikro For Free?".

---------- Post dodany o 15:22 ---------- Poprzedni post był o 15:20 ----------

PS. Czy Neron był pierwowzorem forumowego trolla?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

epicure, właśnie dałeś się sprowadzić do poziomu twojego rozmówcy, uważaj bo zaraz zostaniesz pokonany doświadczeniem.

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Co do pitolenia, to stwierdzenie "Widać problemy z logicznym formułowaniem myśli wystąpiły ...." jest jak najbardziej adekwatne w zaistniałej sytuacji tzw. nie zrozumienia się, stwierdziłem fakt i napisałem o nim .... jak miałem napisać?
    Jeśli pisałeś o swoich problemach z logicznym myśleniem, to może masz rację i rzeczywiście było to stwierdzeniem faktu, ale tego oczywiście nie wiem (choć mogę się domyślać). Twoja odpowiedź odnosiła się jednak bezpośrednio do mojej wypowiedzi, która była zupełnie logiczna, tylko Ty dopowiedziałeś sobie coś, czego w niej nie było. W tej sytuacji Twoja wypowiedź to nic innego, jak zwyczajne pitolenie głupot.

Natomiast Twoje stwierdzenie " jakim cudem skończyłeś podstawówkę?" kompletnie nie ma związku z tematem...
    Ta rozmowa nie ma już nic wspólnego z tematem od momentu, gdy się w niej pojawiłeś. A "jakim cudem skończyłeś podstawówkę?" nie jest stwierdzeniem, tylko pytaniem. Twoja nieumiejętność rozróżnienia tych dwóch kwestii świadczy tylko o tym, że pytanie było jak najbardziej zasadne, mimo że być może dla Ciebie nie najprzyjemniejsze.

...jest typowym niekulturalnym czepianiem się, tzw "wycieczką osobistą", mającym jedynie na celu obrażenie "przeciwnika" - do czego z resztą sam się przyznałeś.
    Chyba masz za wysokie mniemanie o sobie. Nie traktuję Cię jako przeciwnika, tylko pospolitego trolla. Wypowiedź oczywiście była osobista, bo dotyczyła Twojego karygodnego zachowania, więc jak mogła nie być "wycieczką osobistą"? A co do kultury wypowiedzi, to zaskakuje mnie poziom Twojej hipokryzji. Masz czelność wytykać brak kultury, podczas gdy sam twierdzisz, że ktoś inny ma problemy z myśleniem? Powtórzę jeszcze raz: nie pitol głupot i weź się chłopie za siebie. Nie zabieraj innym czasu.

dzarro
    Gość

Co zrobiłby Kaligula z firmą Hasselblad:
    a) zrobił z szefów H swych doradców?
    b) kazał walczyć na arenie szefom Hassela z szefami Sony?
    c) nakazał zmianę nazwy nowego bezlusterkowaca na Incitatus?

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Mnie najbardziej zawsze smieszy jak ktos pisze, że "stwierdza fakty" mimo, że tylko i wyłącznie pisze o swoich subiektywnych opiniach.

Z góry przepraszam za OT ale nie mogłem się powstrzymać.

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez sando Zobacz posta
    epicure, właśnie dałeś się sprowadzić do poziomu twojego rozmówcy, uważaj bo zaraz zostaniesz pokonany doświadczeniem.
    Trudno, biorę to na klatę.

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    107
    Moja galeria

Viva 43 tzn. m43 yyy sam już nie wiem
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

dzarro
    Gość

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Viva 43 tzn. m43 yyy sam już nie wiem
    A masz jakieś niusy o przepowiedni Majów? Będzie coś w końcu tego 21 grudnia, czy niczego nie będzie?