jest za co chwycic wkoncu![]()
Panasonic LC1 > Panasonic GF1 > Panasonic GF3 > Panasonic GX1 > Panasonic GH1 > Panasonic GX80 > Panasonic G80 > Sony A7
Całkiem fajnie się zapowiada. Jest za co chwycić a nad spustem migawki pojawił się jakiś dynksik, który zastapi kółko drugie sterujące? Może być to całkiem dobre rozwiązanie do sterowania korektą ekspozycji a kółko na tylnej ściance do przesłony.
Wciskane kółko o zmiennym przeznaczeniu w G3 trochę mnie denerwuje.
Wygląda naprawdę ładnie.
Ładniutki, "chwytliwy" i prawie wszystkie przyciski do definicji własnej. Ciekawe czy nie będzie aż tak źle z matrycą i czy z wizjerem będzie jeszcze lepiej.
---------- Post dodany o 10:39 ---------- Poprzedni post był o 10:37 ----------
... ale taki ładniutki i niemal funkcjonalny to 1999 pln raczej nie będzie kosztował. Może jakiś zestawik z 12-35 zrobią?
A dla mnie wszystkie aparaty o kształcie aktualnie produkowanych lustrzanek są brzydkie. Jak jestem na wycieczce to według mnie prawie wszyscy maja na szyji to samo. Odróżnia ich tylko pasek . Nawet po bliższym przyjrzeniu sie aparatowi trudno odróżnić model. Ładniutki to jest OM-D![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Pewnie wyjdzie jak zawsze, poprawia troche silnik do jpga, dorzuca pare baboli i zrobia cene z 2,5k na starcie, uzysku zadnego, nadal G1 nie ma sobie rownych
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Ten ?
Załącznik 67022