IGrabun,
Your welcome.
Ciekawi mnie jak podszedles do uzyskania tak wspanialego efektu. Moglbys w skrocie opisac przebieg focenia. Bardzo mi sie te fotki podobaja.
Pozdrawiam,
excel
IGrabun,
Your welcome.
Ciekawi mnie jak podszedles do uzyskania tak wspanialego efektu. Moglbys w skrocie opisac przebieg focenia. Bardzo mi sie te fotki podobaja.
Pozdrawiam,
excel
Maksymalny otwór względny, ogniskowa koło 200mm, slajd i zachodzące słońce łapane - dosłownie - w obiektyw. Ciepłe światło daje taki właśnie efekt - pomarańczowy zafarb na całej klatce. W przypadku rumianku te łapane promienie słońca widać w postaci bliku :-)Zamieszczone przez excel
8 bardzo fajna. świetne kolory. powiesiłbym sobie gdzieś...może na pulpicie ;p
.
Widoczki to jest to, co bardzo lubię. Rozumiem zadowolenie z ostatniego zdjęcia, jednak uważam, że powody do dumy zdecydowanie dają ci wczesniejsze klatki: 09 podoba mi się ze względu na taki monetowski nastrój - rewelacyjne światło i te kłosy wyglądające jak mgła. Dla mnie - miodzio.
07 też wygląda nieziemsko - zdecydowana przewaga nad wcześniejszym zdjęciem jest wynikiem bardzo naturalnego koloru (bo 08 wygląda, jakbyś nakręcił czerwony filtr na obiektyw).
Kris
www.artrock.pl
ładnie pokazane, pierwsza fotka z serii najbardziej do mnie przemawia....naprawdę sielankowa
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Dziękuję za komentarze. Nie używałem żadnego filtra, to zasługa fantastycznie kolorowego Kodak Elitechrome (tani, a dobry materiał, polecam![]()
No piękne fotkiOstatnio chyba coraz mniej takich tutaj na forum
Ogólnie ostatnio na forum coś chyba słabo idzie dział ocena zdjęć albo ja mam tylko takie wrażenie. W sumie ostatnio to ja nie mam za bardzo czasu odwiedzać forum i może dlatego też tak mi się wydaje że wieje nudą i w ogóle
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
eh, bardzo podoba mi się 'gra' małą głębią ostrości na Twoich zdjęciach
.