Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Może u mnie nie ma problemów dlatego, że wcześniej miałem LR3 i pod niego był podpięty Nik. Po aktualizacji do LR4 Nik został na swoim miejscu i wszystko śmiga.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Pewnie tak.Kliknij na export i w oknie ustaw-To na gorze z automata jest na dsyk glowny,przestawZałącznik 67313
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 25.07.12 o 15:17
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
a zrobiles tak jak proponowalem wczesniej?
zainstaluj dodatkowo trial lr3 a pozniej przeinstaluj color efex.
odpal lr3, odpal z niego color efex, zamknij calosc, odpal lr4. u mnie to zadzialalo.
BernArt - Moje zdjęcia
Spodobał mi się ten program - zaryzykowałem i zakupiłem Color Efex Pro3 (25 euro, nowy w pudełku).
Jeszcze nie miałem czasu na aktualizację sterowników i CEP4 strasznie muli ale może 3-ka się spisze lepiej; pod warunkiem, że LR4 ją wykryje![]()
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Zainstalowałem CEP3 bez problemu - śmiga pod LR4 i nie mam żadnych problemów z akceleracją jak w przypadku CEP4.
CEP4 ma kilka fajnych filtrów i efekty wydają się lepsze ale CEP3 jest sporo tańsza.
ps.
Nie reinstalowałem jeszcze sterowników bo nie miałem czasu.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)