Zastanawiam się nad kupnem tego programu. W sprzedaży jest już Color Efex Pro 4 i cena trójki jest b.atrakcyjna. Widziałem kilka tutków i efekty są interesujące dla kogoś kto nie posiada PS.
Programu używałbym z LR4.
Zastanawiam się nad kupnem tego programu. W sprzedaży jest już Color Efex Pro 4 i cena trójki jest b.atrakcyjna. Widziałem kilka tutków i efekty są interesujące dla kogoś kto nie posiada PS.
Programu używałbym z LR4.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Nie ma się co zastanawiać. Ten program robi 70% obróbki moich zdjęć. Polecam!
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
cyt:Zastanawiam się nad kupnem tego programu. W sprzedaży jest już Color Efex Pro 4 i cena trójki jest b.atrakcyjna. Widziałem kilka tutków i efekty są interesujące dla kogoś kto nie posiada PS.
----------------
Bardzo polecam --używam na co dzień nawet przy zdjęciach legitymacyjnych![]()
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 14.07.12 o 19:14
Wsio od Nicka jest cacy.Do tego http://www.tiffen.com/ I wiecej nie potrzeba
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dzięki.
Nie byłem pewien czy warto brać 3 jak ukazała się już 4. Posiadam już wtyczkę do LR tej firmy (Viveza2) i jestem b. zadowolony z rezultatów.
Ostatnio edytowane przez apz ; 14.07.12 o 20:52
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A ich paczkę... oglądałem pobieżnie ich produkty i właściwie intereuje mnie tylko Color Efect. Mają jeszcze ciekawy program do HDR i odszumiania ale posiadam już świetny dla mnie Neat Imagea a za kilka tygodni kupię nasz rodzimy HDR Effect i Machinery - używałem triala i byłem zadowolony z efektów.
A jakie są różnice w cenie pomiędzy 3 i 4? Same efekty chyba z grubsza są takie same a różnice o ile dobrze pamiętam to w samej jakości pracy + obsługa 16bit ale pewien nie jestem.
Lubię sobie popstrykać.