ale podkręcacie napięcie, chyba się nie doczekam swojego egzemplarza...![]()
ale podkręcacie napięcie, chyba się nie doczekam swojego egzemplarza...![]()
***Olympus Stylus 1s***
Kurde.W tym kalendarzu luty tam najkrotszym miesiacem jest.Fota natomiast z miesiaca lutego to.....Ach co ja bede pisac,jaki to kwiat to kazdy widzi i kopac sie z nim nie bede.
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zdrówko...
Zagryzam kiełbasą kalafiorowo-zlotową , bo na zlocie zapomniał...
---------- Post dodany o 22:55 ---------- Poprzedni post był o 22:49 ----------
Do wszystkich Krakusów, którzy dzisiaj dobijali się się do mnie : Zapomniał ja rzech sobie o telefonie i ...... no i ... właśnie...
Jutro od 8.30 można do mnie dzwonić w sprawie kalendarza i umawiać się.. Odbiór w ciągu dnia... już bez problemu.
Pozdrawiam
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Właśnie zaniósłszy osobiście awizo na pocztę odebrałem kopertę z nowiutkim, kolorowym i jeszcze drukarnią pachnącym kalendarzem
Śliczny on ci jest, śliczny.
Zadałem pytanie czemu awizo do skrzynki wrzucają, skoro cały czas ktoś w biurze siedzi. Pani pracująca w Państwowej Organizacji Co Zawsze Tylko Awizuje z rozbrajającą szczerością powiedziała - "Panie, taaaakich dużych to nie noszą". Cóż. Idę się ślinić nad kalendarzem![]()
The question is, who cares?
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||