Przed chwilą włożyłem do wątku zlotowego troszkę jego zdjęć z tego aparatu...
Dzięki za odnalezienie zguby!
Ja chętnie wziął bym też ze dwa![]()
Xz 1
Kochani,
pracując nad projektem, nie zachowaliśmy nadmiaru demokracji, z uwagi na błyskawiczne terminy, w jakich nalezy podejmowac decyzje. Poniżej projekt kalendarza, wraz z gorącą prośbą do autorów o wybaczenie, że:
1. linia z dniami kalendarza jest wpuszczona w obręb obrazu, spośród wielu projektów, jakie widzieliśmy - ten zrobił najlepsze wrażenie z fotograficznego i estetycznego punktu widzenia.
2. Musielismy zredukować z wielu bardzo istotnych powodów (o których wspomnę na naszym spotkaniu) informację o aparacie i obiektywie, zastępując to (za wyjątkiem strony tytułowej) stwierdzeniem: "Zdjęcie wykonane cyfrowym aparatem Olympus z wymienną optyką"
W projekcie, obok logo Olympus znajduje się sentencja "Your vision, Our future" - to zostanie usunięte w ostatecznej wersji kalendarza - będą tylko loga O i OC.
Miło będzie na ścianę powiesić![]()
Już się nie mogę doczekać![]()
"Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson
Nadmiar demokracji czasami paraliżuje system.
Dobrze to wygląda. Zdjęcia wypełniają całą stronę. Niezbędne w kalendarzu dodatki nie są nachalne, ale też bardzo dobrze widoczne. Hmmm, może ten kod QR na pierwszej stronie mógłby być większy... eee dobrze jest.
---------- Post dodany o 13:13 ---------- Poprzedni post był o 12:58 ----------
Dobra, zliczanie zamówień poprawione. Za tydzień zamykamy listę zamówień. Zobaczymy ile pozostało z puli i zdecydujemy co z nimi zrobimy.
Fajnie się zapowiada
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard