@dobas: patrz zapomnialem juz o stopce, ale widze, ze ci to dzierzy na watrobie, nie mam zamiaru ciagnac tego tematu dalej nie poradze nic na nie zrozumienie czym jest tekst...
pozdro
@dobas: patrz zapomnialem juz o stopce, ale widze, ze ci to dzierzy na watrobie, nie mam zamiaru ciagnac tego tematu dalej nie poradze nic na nie zrozumienie czym jest tekst...
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Organizatorem jest Olympus polska czy Olympus club, jak ten pierwszy to dlaczego kalendarz branduje ten drugi?
Organizatorem jest Olympus Club i ustala sobie grono wzajemnej adoracji, okej tylko dlaczego branduje to logiem wszystkich?
Nie trzeba odpowiadac juz na te pytania, dziekuje zatem za uwage i sprowadzenie mnie na ziemie...
pozdro
Ostatnio edytowane przez nyny ; 26.07.12 o 22:06
Nyny prosiłem, powstrzymaj się dzisiaj , daj sobie urlop od kalendarza na dni parę, zapowiadają pogodę , warto przeczyścić szkła , przetrzeć wyświetlacze. nie chce używać:
a)reputacji,
b)raportować do administracji,
c)uświadom sobie, że skończy się to zapewne banem - najadłeś się szleju? Tak to określamy w Galicji.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Warto przeczytać oj warto
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=193407
![]()
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Znam ten ten regulamin i wątek od kilkunastu tygodni, wynikowo wyszedł zestaw fajnych fotografii.
Przegladając tamto forum widzę , że trudnego użytkownika przywołuje się do porządku i zajęcia miejsca w szeregu ze dwa razy, nikt nie ma żadnych zahamowań z edycją, wszystkie konflikty i głupie dyskusje obcina się od razu. Do moderatora nie podskoczysz. Potem możesz sobie popłakać do poduszki...
Ordnung muss sein.
Ostatnio edytowane przez apz ; 27.07.12 o 00:21 Powód: Ortografia głupcze!
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Polsat często organizuje konkursy smsowe tylko dla abonentów Plusa, ten zaś ogłosił kiedyś konkurs na opowiadanie: Święta Bożego Narodzenia uratowane przez dostęp do internetu (w regulaminie było napisane, że mobilny z Plusa), ZTE ogłosiło konkurs na twórcze wykorzystanie tabletu. Oczywiście w regulaminie chodziło o tablet ZTE. W polsatowskich konkursach nie biorę udziału, opowiadania napisałem, bo miałem na to ochotę. Do kalendarza zdjęcia nie wyślę, bo choć mam sprzęt Olympusa, nie robię RAWów. Akceptuję to i po sprawie.
Z jednej strony fajnie, że możemy kupować taniej sprzęt w OJ, z drugiej przeszkadza, że jako sponsor kalendarza ustala warunek sprżetowy. Gdzieś tu wyczytałem, że kalendarze nie trafią li jedynie do nas, ale Olympus będzie je używał do działań marketingowych. Więc to zrozumiałe, że chce w nim zdjęć zrobionych sprzętem z własnej stajni.
"Fotografia jest jak seks - jak nie ma w niej uczucia, to technika niewiele pomoże"
Dlaczego nie Olka, dlaczego nie Pentaksa ??
Sporo ludzi na naszym forum ma Nikony i nikt nie naciska. Wybacz, ale Twoje naciskanie wygląda jakby dziecku zabawkę zabrano.
Nyny lubię Twoje foty, nie tylko makro. Twój perkoz jest genialny, ale Twoje zachowanie jest ... przepraszam - paskudne, nawet nie - po prostu nie dorosłeś.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||