Zobacz wyniki ankiety: Jakie cztery kategorie powinny znaleźć się w kalendarzu OlympusClub 2013

Głosujących
95. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • akt

24 25,26%
  • architektura

28 29,47%
  • człowiek

26 27,37%
  • makro

50 52,63%
  • inne

1 1,05%
  • krajobraz

78 82,11%
  • portert

24 25,26%
  • reportaż

17 17,89%
  • sport

13 13,68%
  • fauna

50 52,63%
  • flora

41 43,16%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 39 z 101 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 1001

Wątek: Kalendarz OlympusClub 2013

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Odp: Kalendarz OlympusClub 2013

@dobas: patrz zapomnialem juz o stopce, ale widze, ze ci to dzierzy na watrobie, nie mam zamiaru ciagnac tego tematu dalej nie poradze nic na nie zrozumienie czym jest tekst...

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez dobas Zobacz posta
    Nasz zawęża. Jednak nie dyskryminujemy ze względu na kolor skóry, rasę, czy wyznanie. Organizator każdego konkursu ma natomiast prawo ustalenia szczegółów technicznych zdjęcia jak tylko sobie tego zapragnie. Jeśli zażyczy sobie, żeby zdjęcie było z Hasselblada - może tak sobie zażyczyć. Zaś Tobie jeśli to nie pasuje - pozostaje nie startowanie w konkursie

Piszesz o tym już nty Raz - każdy wie że jesteś niezadowolony, bo człowiek z Zorką nie może wystartować a konkursie na ten kalendarz..
    Wszyscy o tym już wiedzą - powtarzanie tego w kółko na prawdę nic nie wniesie - chyba że jakoś dążysz do 1600 Twojego posta i Ci się spieszy
    Organizatorem jest Olympus polska czy Olympus club, jak ten pierwszy to dlaczego kalendarz branduje ten drugi?
    Organizatorem jest Olympus Club i ustala sobie grono wzajemnej adoracji, okej tylko dlaczego branduje to logiem wszystkich?
    Nie trzeba odpowiadac juz na te pytania, dziekuje zatem za uwage i sprowadzenie mnie na ziemie...

pozdro
    Ostatnio edytowane przez nyny ; 26.07.12 o 22:06

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez romek1967 Zobacz posta
    @Arek przepraszam, staram się ale mi szare komórki wyją jak czytam te czepianie się i podpieranie pokrętna logiką Kalego.
    Wybaczam Ci boś sąsiad
    Mi też kartofle same z grodzy wyłażą jak to czytam, ale mam to, o tam...

I tak na kalendarz czekam, jak się da to dwie sztuki chciałbym wziąć - nawet odpłatnie.
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    159
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    patrz zapomnialem juz o stopce, ale widze, ze ci to dzierzy na watrobie, nie mam zamiaru ciagnac tego tematu dalej nie poradze nic na nie zrozumienie czym jest tekst...

pozdro
    i co mamy pare postów dalej?

Organizatorem jest Olympus polska czy Olympius club, jak ten pierwszy to dlaczego kalendarz branduje ten drugi?
    to się nazywa konsekwencja
    The question is: What is a Mahna Mahna?

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez romek1967 Zobacz posta
    i co mamy pare postów dalej?

to się nazywa konsekwencja
    To sie tyczylo stopki, nie wiem czy przez zapracowanie czy moze sie nieprecyzyjnie wyrazilem, ze tak opacznie zrozumiales...

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Organizatorem jest Olympus polska czy Olympus club, jak ten pierwszy to dlaczego kalendarz branduje ten drugi?
    Organizatorem jest Olympus Club i ustala sobie grono wzajemnej adoracji, okej tylko dlaczego branduje to logiem wszystkich?
    Nie trzeba odpowiadac juz na te pytania, dziekuje zatem za uwage i sprowadzenie mnie na ziemie...

pozdro
    Nyny prosiłem, powstrzymaj się dzisiaj , daj sobie urlop od kalendarza na dni parę, zapowiadają pogodę , warto przeczyścić szkła , przetrzeć wyświetlacze. nie chce używać:
    a)reputacji,
    b)raportować do administracji,
    c)uświadom sobie, że skończy się to zapewne banem - najadłeś się szleju? Tak to określamy w Galicji.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Znam ten ten regulamin i wątek od kilkunastu tygodni, wynikowo wyszedł zestaw fajnych fotografii.
    Przegladając tamto forum widzę , że trudnego użytkownika przywołuje się do porządku i zajęcia miejsca w szeregu ze dwa razy, nikt nie ma żadnych zahamowań z edycją, wszystkie konflikty i głupie dyskusje obcina się od razu. Do moderatora nie podskoczysz. Potem możesz sobie popłakać do poduszki...
    Ordnung muss sein.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 27.07.12 o 00:21 Powód: Ortografia głupcze!
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar Roba66
    Mieszka w
    Galicja... koło Oświęcimia
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Polsat często organizuje konkursy smsowe tylko dla abonentów Plusa, ten zaś ogłosił kiedyś konkurs na opowiadanie: Święta Bożego Narodzenia uratowane przez dostęp do internetu (w regulaminie było napisane, że mobilny z Plusa), ZTE ogłosiło konkurs na twórcze wykorzystanie tabletu. Oczywiście w regulaminie chodziło o tablet ZTE. W polsatowskich konkursach nie biorę udziału, opowiadania napisałem, bo miałem na to ochotę. Do kalendarza zdjęcia nie wyślę, bo choć mam sprzęt Olympusa, nie robię RAWów. Akceptuję to i po sprawie.
    Z jednej strony fajnie, że możemy kupować taniej sprzęt w OJ, z drugiej przeszkadza, że jako sponsor kalendarza ustala warunek sprżetowy. Gdzieś tu wyczytałem, że kalendarze nie trafią li jedynie do nas, ale Olympus będzie je używał do działań marketingowych. Więc to zrozumiałe, że chce w nim zdjęć zrobionych sprzętem z własnej stajni.
    "Fotografia jest jak seks - jak nie ma w niej uczucia, to technika niewiele pomoże"

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Czyli co mozna? jednak mozna i sie da dopuscic innego producenta...

pozdro
    Dlaczego nie Olka, dlaczego nie Pentaksa ??
    Sporo ludzi na naszym forum ma Nikony i nikt nie naciska. Wybacz, ale Twoje naciskanie wygląda jakby dziecku zabawkę zabrano.
    Nyny lubię Twoje foty, nie tylko makro. Twój perkoz jest genialny, ale Twoje zachowanie jest ... przepraszam - paskudne, nawet nie - po prostu nie dorosłeś.
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||