Ja tą razą zupełnie nie "wszczeliłam" się w kategorie![]()
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
3 tygodnie do końca zbierania fotek? Obstawiam, że będzie dużo ponad 100 zdjęć do wyboru. Tygrysy poszczególnych kategorii czają się na koniec...?
Poza tym stawiałabym na jakość, nie ilość...- więc spoko.
Mam natomiast inne przypuszczenie - kalendarz może zostać zdominowany przez makro - bo i flora i fauna mogą być w rozmiarze makro, a do tego jeszcze... makro jako takie?
Tak czy siak - będzie dobrze!
Właśnie to mnie trochę dziwi. Ale rozumiem, wakacje. Do 10-go sierpnia jest jeszcze trochę czasu by przygotować coś, co było dobrze odebrane przez klubowiczów, pochodzi z dowolnego, nawet analogowego Olympusa, i mieści się w przegłosowanych kategoriach.
Mamy już 38 propozycji. Jest postęp. I tak:
- makro: 8,
- krajobraz: 11,
- fauna: 11,
- flora: 8.
---------- Post dodany o 11:14 ---------- Poprzedni post był o 11:11 ----------
Wszyscy jakoś uczestniczymy w jego tworzeniu. O to między innymi chodzi w kalendarzu klubowym by zrobić coś wspólnie.
Ostatnio edytowane przez hades ; 24.07.12 o 11:17 Powód: makro: 9 -> makro: 8
Bardzo jestem ciekawy ostatecznego kształtu kalendarza. Patrząc na poziom publikowanych na forum powinna być rewelacja. Można zobaczyć prace już wysłane na konkurs? Albo nie potrafię ich znaleźć albo nie są jeszcze udostępnione dla ogółu.
Nie są na razie dostępne. Planuje ukrycie autorów w głosowaniu. Zobaczymy jeszcze czy w ankiecie w wątkach czy może standardowo w galeriach konkursowych (już wiem jak "zepsuć" na jakiś czas photoposta).