Nie wiem czy masz prawo sam decydować o dalszym losie nieodebranych kalendarzy, pytałeś Admiralicji?
W takim razie strata tych co nie odbiorą, bo to zacny kalendarz jest.
Niepoważni ludzie są... jeszcze, jak ktoś się zapadł pod ziemię i nie wchodzi na forum, to jestem w stanie zrozumieć, że zapomniał, a powiadomienia na pocztę niekoniecznie dochodzą, ale jeżeli ktoś pisze na forum... a nie odpowiada na PW, to dla mnie jest niepoważne.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Na allegro trwa aukcja WOŚP naszego kalendarza z autografem Jurka Owsiaka, obecna cena 202,50zł. Licytuje 9 osób. Tylko 9?![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Kolega Daszek wybaczy brak odzewu z mojej strony. Cierpię na chroniczny brak czasu, a gdy chwila się pojawia to po prostu zapominam lub odkładam na następny moment kontakt z tym czy innym, w tym również o kalendarz chodzi. Najczęściej skutek jest taki, że potem znowu się zapomina. Nawet miałem napisać, żeby przekazał mój egzemplarz pierwszemu chętnemu... i też się zeszło jak widać. A że umknął mi post z informacją, że na wszelki odzew czeka do 20-tego, to już inna sprawa.
Tak więc, jeśli o mnie chodzi, chętnie przekażę swój egzemplarz na rzecz innego dobrego człowieka, przedszkola, itp. Nie jestem w stanie zadeklarować odbioru w konkretnym terminie a szkoda, żeby taka rzecz się marnowała.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia