Zobacz wyniki ankiety: Jakie cztery kategorie powinny znaleźć się w kalendarzu OlympusClub 2013

Głosujących
95. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • akt

24 25,26%
  • architektura

28 29,47%
  • człowiek

26 27,37%
  • makro

50 52,63%
  • inne

1 1,05%
  • krajobraz

78 82,11%
  • portert

24 25,26%
  • reportaż

17 17,89%
  • sport

13 13,68%
  • fauna

50 52,63%
  • flora

41 43,16%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 100 z 101 PierwszyPierwszy ... 50909899100101 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1.000 z 1001

Wątek: Kalendarz OlympusClub 2013

| OlyJedi Awatar daszek
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dao Zobacz posta
    Proponowałbym wyśledzić ostatnią aktywność tych osób na forum [...] .
    Ostatnią aktywność wpisałem za linkami.
    Temat kontaktowania się ze mną uważam za wyczerpany. Czekam do 20go na odzew i PW.

[Wytaptane z SGNote2]
    zdroofko
    Daszek ______________________________________________OM-D E-M5 7,5 12 12-50 45 60 40-150__Instagram

| OlyJedi Awatar dao
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Odp: Kalendarz OlympusClub 2013

Nie wiem czy masz prawo sam decydować o dalszym losie nieodebranych kalendarzy, pytałeś Admiralicji?
    że jakby coś - to nic

RX100 || blog

| OlyJedi Awatar daszek
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Tak, wszystko zostało uzgodnione.

[Wytaptane z SGN2/Tpt.2]
    zdroofko
    Daszek ______________________________________________OM-D E-M5 7,5 12 12-50 45 60 40-150__Instagram

| OlyJedi Awatar dao
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

W takim razie strata tych co nie odbiorą, bo to zacny kalendarz jest.
    że jakby coś - to nic

RX100 || blog

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria

Niepoważni ludzie są... jeszcze, jak ktoś się zapadł pod ziemię i nie wchodzi na forum, to jestem w stanie zrozumieć, że zapomniał, a powiadomienia na pocztę niekoniecznie dochodzą, ale jeżeli ktoś pisze na forum... a nie odpowiada na PW, to dla mnie jest niepoważne.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

| OlyJedi Awatar daszek
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Czekam na PW od chętnych na dodatkowy kalendarz.

[Wytaptane z SGN2/Tpt.2]
    zdroofko

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    159
    Moja galeria

Na allegro trwa aukcja WOŚP naszego kalendarza z autografem Jurka Owsiaka, obecna cena 202,50zł. Licytuje 9 osób. Tylko 9?
    The question is: What is a Mahna Mahna?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria

Kolega Daszek wybaczy brak odzewu z mojej strony. Cierpię na chroniczny brak czasu, a gdy chwila się pojawia to po prostu zapominam lub odkładam na następny moment kontakt z tym czy innym, w tym również o kalendarz chodzi. Najczęściej skutek jest taki, że potem znowu się zapomina. Nawet miałem napisać, żeby przekazał mój egzemplarz pierwszemu chętnemu... i też się zeszło jak widać. A że umknął mi post z informacją, że na wszelki odzew czeka do 20-tego, to już inna sprawa.

Tak więc, jeśli o mnie chodzi, chętnie przekażę swój egzemplarz na rzecz innego dobrego człowieka, przedszkola, itp. Nie jestem w stanie zadeklarować odbioru w konkretnym terminie a szkoda, żeby taka rzecz się marnowała.
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    Kolega Daszek wybaczy brak odzewu z mojej strony. Cierpię na chroniczny brak czasu, a gdy chwila się pojawia to po prostu zapominam lub odkładam na następny moment kontakt z tym czy innym, w tym również o kalendarz chodzi. Najczęściej skutek jest taki, że potem znowu się zapomina. Nawet miałem napisać, żeby przekazał mój egzemplarz pierwszemu chętnemu... i też się zeszło jak widać. A że umknął mi post z informacją, że na wszelki odzew czeka do 20-tego, to już inna sprawa.

Tak więc, jeśli o mnie chodzi, chętnie przekażę swój egzemplarz na rzecz innego dobrego człowieka, przedszkola, itp. Nie jestem w stanie zadeklarować odbioru w konkretnym terminie a szkoda, żeby taka rzecz się marnowała.
    Naprawdę wsiąkłeś, zdjęć też ostatnio nie pokazujesz... Warto? O czym bedziesz wnukom opowiadać, co im będziesz pokazywać?
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Naprawdę wsiąkłeś, zdjęć też ostatnio nie pokazujesz... Warto? O czym bedziesz wnukom opowiadać, co im będziesz pokazywać?
    Jak trzeba zasuwać pomiędzy obowiązkami zawodowymi i rodzicielskimi, to nie ma wyjścia. Blisko rok temu też powróciłem do aktywnego uprawiania sportu, więc i to kawał czasu mi zabiera. Nie obiecuję poprawy, ale postaram się
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia