witam.Kupiłem aparat olympus sp-620uz i nie mogę uruchamiać zoomu podczas filmowania. Czy może ktoś mi pomóc jak tym operować ponieważ w instrukcji nic na ten temat nie jest napisane.Proszę pomóżcie
witam.Kupiłem aparat olympus sp-620uz i nie mogę uruchamiać zoomu podczas filmowania. Czy może ktoś mi pomóc jak tym operować ponieważ w instrukcji nic na ten temat nie jest napisane.Proszę pomóżcie
Tylko miałem poprzednio inny starszy model olympusa to zoom w filmowaniu działał a tutaj to aż mnie troszkę dziwi że zaniedbano takie coś,bo zdjęcia to rewelacja ale lekki zoom w filmach mógłby być.Dziękuję ci za odpowiedź,bo ja już myślałem że mam zepsuty zoom
Nie ma sprawy. Na 100% nie jestem pewna, ale skoro nic nie ma w instrukcji to raczej jest tak, jak napisałam. W razie czego zerkaj na forum, może znajdzie się ktoś z tym modelem, aby rozwiać wątpliwości.
pozdrawiam
Chyba się da?
Wpisałem w wyszukiwarkę "Olympus SP-620UZ zooming during video".
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Spróbój ustawiając program na "P". Wtedy możliwe są korekty ustawień i powinien zoom działać
Pzdrawiam, Stachu
Jeżeli jest jak w starych UZ to zoom działa, ale jak wyłączysz nagrywanie dźwięku.
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Dziękuję bardzo za pomoc w rozwiązaniu problemu z nagrywaniem.Wyłączyłem funkcję chyba to jest makro funkcja bo to jest takie jajko i jak to wyłączyłem to zaczęło przybliżać.Jeszcze raz dzięki wszystkim za porady
Jeżeli owo jajko jest w kieliszku to nie jajko tylko mikrofon![]()
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."