Witam,
założyłem ów wątek z myślą o wszystkich kibicach którzy podobnie jak ja w najbliższym miesiącu będą przeżywali sportowo i organizacyjnie NASZE piłkarskie święto - Euro 2012. Będąc wczoraj przelotem na Wroclawskim rynku i podpatrując przygotowania, jeżdżąc po ulicach pełnych przyozdobionych samochodów czy obserwując już od dawna rozmach inwestycyjny w moim mieście (stadion, dworzec - którym pochwale się wkrótce, lotnisko, obwodnica, nowe deptaki i inne) mam poczucie że przyznanie nam tytułowej imprezy dodało kopa cywilizacyjnego i udowodniło wszystkim niedowiarkom że można wnieść się na wyżyny i zrobić coś dobrze. Nie chce patrzeć tropem TVN24 i szukać dziur w całym ale chce wyrazić pełen szacunek dla wszystkich zaangażowanych i cieszyć się tym co jest i co uważam za wielki sukces. Sam pracuje przy modernizacji polskiej koleii jako członek zespołu projektowego srk i energetyki dla kluczowej komunikacyjnie linii E59 Wrocław Poznań i ciągle jestem pod wrażeniem tego jak szybko postępują prace i jak wszyscy chcemy by było lepiej - nie narzekajmy a pracujmy! - dobra koniec wywodów... : D
Zachęcam wszystkich do zamieszczania zdjęć związanych z Euro 2012 - oddających atmosferę mistrzostw z Waszego punktu widzenia (mecz, strefa kibica, wspólne kibicowanie i inne wydarzania) - pokażcie również co nowego powstało w Waszych miastach! - WSZYSTKO BĘDZIE MILE WIDZIANE : )
Jednocześnie proszę nie oceniać zdjęć pod względem poprawności i sztuki - tu nie o to chodzi - bardziej wolę dyskusje typu offtopic na temat tego co mam nadzieje pokażecie.
Jako gospodarz wątku postaram się być aktywny i zamieszczać regularnie siakieś obrazki : ).
Na początek fanzone we Wrocławu - jeszcze w budowie - zdjęcia z wczoraj : )
wejście od strony ulicy oławskiej:
fanzona na skrzyżowaniu świdnickiej i rynku
scena główna w okolicach jasia i małgosi - róg rynku odrzańskiej i mikołaja
a tutaj sprzedaż gadzetów euro : D
widok od strony świdnickiej w kierunku rynku
hotel monopol - z czeską reprezentacją - jak wiadomo jedyna stacjonuje we wrocławiu
Pozdrawiam i zachęcam do aktywnego rozwijania wątku : )