No to tak powiem, że chciałabym tak umieć analogiemJak się zrobiło od razu miło, letnio klimatycznie...
![]()
Ostatnia fotka wymiata! Lubie takie kolorki![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności" - A. Einstein
"Wojna to pokój. Wolność to niewola. Ignorancja to siła." - G. Orwell
To były inne maki :-) O, te.
A próbowałaś w ogóle? ;-) Ładujesz film, ustawiasz ostrość, a resztę robi aparat (zazwyczaj :-) Frajda, moim zdaniem, uwzględniając niepewność, oczekiwania na wołanie, a potem frajdę z ramkowania i skanowania co lepszych kadrów - dużo większa. Moim zdaniem, podkreślam, i nie jest to przyczynek do wszczęcia wojny analog-cyfra :)Zamieszczone przez Mysikrólik
to było dla mnie mistrzostwo w tamtej edycji![]()
było sobie życie
- dokładnie jak u mnie, z tą różnicą, że Twoje "obrazy są o niebo lepszeZamieszczone przez lgrabun
![]()
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
Dziękuję raz jeszcze.Zamieszczone przez fotomic
Piękne światło na zdjęciach z makami - pierwsze chyba nieco lepsze, bardziej uporządkowany kadr.
Kłosy też bardzo udane. Na wszystkich w/w fotkach rzeczywiście namacalnie "czuć" lato.
Umywalnia - troszkę za bardzo prześwietlone okno i odrobinkę (naprawdę tylko ciut, ciut!) jaśniej w cieniach, a też byłoby super...
Pierwsze maki extra.
Pierwsze maki i zboże![]()
![]()
![]()
no cudne zdjecia, wszyscy maki, maki, raz zboze... ale 3 tez jest swietna, od razu mi sie rzucila w oczy, jest inna i bardzo mi sie podoba![]()
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl