Zdjecia zostaly wykonane olympus sp 560 uz
Zdjecia zostaly wykonane olympus sp 560 uz
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Koń przyjął świetną pozę, fajne. Ostatnie ciekawe, ostre światło, może gdyby trochę z obróbką powalczyć było by lepiej ale kadr całkiem ładny.
Przyjęło się umieszczanie fotek 800x600, czasem większych, tak max. 1600x1200. Te które wstawiłaś są zbyt wielkie.
Koń faktycznie fajny i poza super, ale sznury już nie......
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Przepraszam za nie numerowane fotki.
Pierwszy raz na forum, jeszcze do tego nie doszlam ale pomalu.
Dlaczego zrobilam te fotki...?
Od jakiegos czasu robia zdjecia, znajomi mi mowia, ze sa calkiem, calkiem, wiec postanowilam zapytac kogos innego o rade, ale sadzac po odpowiedzi nie podobaja sie.
Te zdjecia zrobila dzisiaj na przerwie w pracy, wyszlam na spacer z aparatem i tak wyszlo.
---------- Post dodany o 22:53 ---------- Poprzedni post był o 22:52 ----------
Dziekuje zapamietam, nastepnym razem beda mniejsze![]()
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Balam sie podejs blizej![]()
A ja "podszedłem".......![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Przecież wiem !!!! podszedłem napisałem bo lin nie widać ... O to mi chodziło.....![]()