Witam
Kolejna próba
Witam
Kolejna próba
Ostatnio edytowane przez biuroman ; 1.06.12 o 21:21
Pen E-PL2 + jedno szkiełko + klamoty
Nie swoich zdjęć nie powinno się wstawiać to raz. (ewentualnie umiescic taką informację)
Dwa, jeśli nikomu nie musza się podobac to po co wstawiasz te zdjęcia?
+ za to, że podobają się Tobie
Za rok dwa, jak będziesz się w tym kierunku rozwijał inaczej spojrzysz na te zdjęcia i będą Ci się mniej podobały.
pozdr.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 1.06.12 o 22:06
Do Pana andtor2
1. Jakbyś uważnie czytał posty to byś zauważył że ja nie wstawiam nie swoich zdjęć .
To Mirek54 wstawił 3 miniatury z których dwie pierwsze to są moje zdjęcia a ta trzecia miniatura to nie moja fotka
nie wiem skąd ja wstawił .
Ja nie mam do niego pretensji że użył moich zdjęć po prostu pokazał mi że można tak zrobić .
2. Jak bym był takim mistrzem świata jak Ty to bym tego działu dla początkujących nie odwiedzał
a jakbym już zajrzał do tego działu to starałbym się koledze albo koleżance podpowiedzieć coś sensownego
chyba że to uwłacza Twojej wielkości .
Pen E-PL2 + jedno szkiełko + klamoty
Nie jestem żaden pan, w internecie mówimy sobie na ty.
Posty czytałem uważnie (staram się) i miałeś duże problemy aby cokolwiek wstawić.
Przepraszam co do zdjęcia nr3 (chociaż one też tylko do albumu rodzinnego się nadaje) sądziłem, że Twoje. Co do podpowiedzi to trzeba czytać z zrozumieniem:
Pozdrawiam.
PS
Pewnie ta podpowiedź była beznadziejna, musisz w takim razie poczekać na lepsze
Na temat "uwłacza Twojej wielkości"..., czy "mistrz świata" pozwól, że się nie wypowiem...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 1.06.12 o 22:50
Jesli chodzi o pstryka w wozie strazackim to ono jest z posta nr 11 i kryje sie pod tym tam podanym linkiem.
https://lh6.googleusercontent.com/-1...0/P1010201.JPG
Myslalem,ze to jedna z prob wrzucenia na forum.
PS.Niepotrzebnie rozmawiacie z widelcami w rekach.
Chcialbym tylko zaznaczyc,ze jest to forum fotograficzne.Jesli ja wstawie fotke wlasnorecznie zrobiona i bedzie ona moim zdaniem najlepsza w swiecie to jednak ktos kto ma pojecie i jakis poziom wiedzy fotograficznej negatywnie ja oceni,to popatrze na nia bardziej obiektywnym okiem szukajac negatywow rowniez.Ale ja nie jestem uparty.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Biuroman : ) - olej początkowe trudności i złośliwości innych i kontynuuj swój wątek. Mnie zaintrygował portret dziewczynki (na plus: światło podające z lewej - chyba okienne, niezły kolor tła (wymaga usunięcia małego detalu), intrygująca uroda szkoda: skrzywionej sylwetki, braku wyraźniejszego zwrotu w kierunku obiektywu, że zdjęcie "nie oddycha" po bokach (ciasny kadr)) - gdyby Ci się jednak udało wstawiać swoje foty w rozsądnych wielkościach (800x600 to absolutne minimum. a dla panoramy złożonej z "X zdjęć"= 800razy"ilość zdjęć" x600) będzie można pokusić się o siakieś merytoryczne komentarze, uwagi, porady.
Pozdrawiam i nie poddawaj się : )
Ostatnio edytowane przez glee ; 1.06.12 o 23:15
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Zdecydowanie powinienes uzyc czegos co odbije to zastane i zlagodzi troche przeciwna strone.Nawet chyba troche zbyt ostre to zastane jest.Nastepnym razem zwracaj uwage na wysunieta glowe do przodu.Prostowac szyje,nie garbic sie i patrzec na ramiona fotografa lub powyzej a nie w obiektyw.O kadrowaniu przyjdzie czas pogadac.chyba,ze nie bedziesz chciec.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dlatego nie tak - bo pierwsze ma rozdzielczość 144x144 a drugie 128x43. Wstaw z większą rozdzielczością a będą duże.Powodzenia - próbuj jak się nauczysz to powiesz ,,ale to jest łatwe'' ps. Niektórzy nie rozumieją co czytają i o czym, zdjęcie straży i kwiatków wstawione jako przykład i dowód że się da to zrobić, verstanden?
Ostatnio edytowane przez leszekkl ; 2.06.12 o 08:10