|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wiesz ... te zdjęcia Twoje są MZ jak każde inne ... Nie ma nic w nich orginalnego ... Twojego spojrzenia innego ujęcia z innej perspektywy...
Każdy kto posiada aparat i znajdzie się w tym samym miejscu co Ty, kiedy zrobiłaś te zdjęcia, może pstryknąć w taki sam sposób (powielić co najmniej)
Postaraj się pokazać nam to co przeciętny człowiek nie zauważy... A na pewno będzie milej
Powodzenia![]()
Ta czworka nawet nawet
A moze by tak abo tak???Załącznik 65104Załącznik 65103abo jeszcze inaczej
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mirek54 super !!!!! muszę jakiś program przytulić, bo wszystkie są jak bozia stworzyła ..
Mart_uszka pewnie masz rację, ja z tych co zdjęcia tylko na imprezach robiłam, teraz zaczynam sie trochę temu bardziej przyglądać
No ... więc.
Uważam, że każdy posiada inna wrażliwość duszy, patrzy innymi oczami i interpretacje ma przeróżne. A Boli mnie jak każdy weźmie za obiekt do fotografowania np. róże i pstryknie fotkę łot tak ... i nagle jest ich miliony. Osobiście zostałam przez kogoś (przepraszam ale nie pamiętam przez kogo) uczulona na tego typu sprawę... I bardzo mi pomogła ta rada.
Przeciętny człowiek* - każda osoba z aparatem, która patrzy systemowo na piękno jakie nas otacza.
Chyba tyle...