Kark też Ci może na Twój paragraf dowalić tym co ma pod ręką. Prawdopodobieństwo wyjścia z tego bez uszczerbku na zdrowiu (tudzież życiu) jest niewielkie. Osobiście nie polecam, no chyba że lubisz takie zabawy S-M. Do tego jeszcze Ci aparat zabiorą, szkła potłuką... eee, nie warto.
The question is, who cares?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja tam bardzo lubię czytać dobasowe przepychanki z administracją
Choć sam w administracji pracuję to fajnie się to czyta![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A czemu antyterrorystow w temacie jest z duzej litery? ;P
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Dobas, ale mam jedno pytanie. Jak oni zauważyli PEN-a?
A poważnie? Niestety, ale słabe przygotowanie akcji rzutuje później na takie zachowanie jak opisałeś. Ktoś musi się domyśleć, że po pierwsze nie może na to patrzeć, a po drugie fotografowanie to wręcz zbrodnia.
to ja na przyszlosc mam zwariowany pomysl na takie sytuacje![]()
powiedziec "IM" ze aparat to brudna bomba uranowa , oraz ze cala instalacja podlaczona jest do czujnika pulsu fotografa , jezeli zdenerwuje sie zbyt mocno ... wybuchnie , jezeli puls zaniknie ... wybuchnie , wiec jakby nie patrzec to fotografa draznic nie wolno![]()
przynajmniej antyterrorysty beda mialy prawdziwe cwiczenia i niezla doze adrenaliny![]()
a fotograf ... no coz ... pewnie najlepsze zdjecia w zyciu![]()
bardzo dobry wątek!
Info z Jasionki mnie przeraziło. Nie do wiary jakie spustoszenia w mózgach zrobiła bolszewia. Trudno uwierzyć, że ludzie to łykają.
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...