bierz 14-54 taka cena za go idzie go teraz kupić to śmiech !!! jak nie bedzie ci starczał po jakimś czasie zapodasz młodszego brata.
bierz 14-54 taka cena za go idzie go teraz kupić to śmiech !!! jak nie bedzie ci starczał po jakimś czasie zapodasz młodszego brata.
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
http://cgi.ebay.com/NEW-Olympus-14-5...sid=p1638.m122 - kupowal ktos bezposrednio do Polski ?
Witam
do ceny 275 funtów doliczą Ci cło 6% i podatek 22%
takie zakupy już przerabiałem nie opłaca się![]()
Pozdrawiam
GC
OBYWATELGC
Ci z HK wysyłają zwykle zakupy jako prywatną przesyłkę, bez okreslania wartości, więc podatku i cła nie powinno być. na wszelki wypadek zaznacz to przy zakupie. Natomiast zawsze należy kalkulować dodatkowe koszty przy zakupach ze sklepów internetowych z USA.
A 245 GBP to faktycznie atrakcyjna cena.
Pozdrawiam,
Paweł
...wszystko fajnie i pieknie..tylko jak ci zaznaczy,że prezent i poda minimalną wartośc przesyłki tio czasem zdarza się, że przesyłka ginie i co wtedy?kasa w plecy...Zamieszczone przez pafcio
Chce się kombinować, trzeba ryzykować![]()
Witam ponownie
Dzisiaj przybył do mnie nowy egzemplarz 14-54. Sklep „Fotozakupy” zareagował bardzo szybko i baz narażania mnie na dodatkowe koszty. Poproszono mnie jedynie o przesłanie zdjęć ukazujących problem. Dla pewności podłączyłem obiektyw do E 300 kolegi- efekt ten sam ostrzy za daleko. Pełen nadziei podłączyłem nową sztukę, choć od razu zauważyłem pyłek pod przednią soczewką.... Moja wina jako modelarz muszę mieć wszystko idealne. Niestety ponownie problem z ostrzeniem zawsze tuż za. Pokażę przykładową fotkę, bo może przesadzam, czepiam się niepotrzebnie itp? Już się zastanawiam, czy aby ze mną jest wszystko w porządku.
Przysłona 3,5, ogniskowa 54mm autofokus punkt środkowy tryb S-AF+MF.
Odległość (zmierzona) 180cm, ostrość „łapana” na logo Panasonic, a najostrzejszy fragment 26cm z tyłu???
Te większe fragmenty to wycinki 1:1
hmm, nie chce się wierzyć... Znajdź kogoś z "dobrym" 14-54 i zrób testy porównawcze.
Może twoja puszka psuje obiektywy? (wiem, słaby żart)
Weź linijkę, pod kątem 45 stopni zrób fotkę ostrząc na jakąś konkretną liczbę na podziałce.
Bo to by był ewenement, choć bardziej stawiałbym na puszkę, ale powtarzalny błąd w kilku puchach? Dziwne.
Jaki ewenement?Zamieszczone przez salvadhor
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.