DITL 26.05.2012
Naturalny - pomaturalny! Nie ma gadki, jest dzień Matki!
DITL 26.05.2012
Naturalny - pomaturalny! Nie ma gadki, jest dzień Matki!
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 29.05.12 o 19:54
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dawno DITLowania nie było, tylko ten temat muszę przemyśleć![]()
Oby tylko kasztany do 26-go nie przekwitły za bardzo. 'Naturalny pomaturalny' to i tak bezpieczniejszy temat, niż np. 'День победы', bo gdzie by tu szukać weteranów... Za to wiosennie poubierane (lub raczej porozbierane) dziewczyny są wszędzie
. Ale, ale, czy mi się wydaje, że DITL powoli upodabnia się do tematycznego OlyRulez?
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Termatu nie ma. Ja sobie takie tam hasła rzucam, a co wy z tym robicie, hm ... .
Żyjemy w Wolnym Forum nie?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Rzucaj więc hasło, my go bendziem łapać.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Jedziemy!!
Mam obydwu już nie mam, matura była dawno i nieprawda, no to polazłem do lasu, a co
Dodane
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A też wrzucę, co mi tam.
ps. tak jak dzisiaj się dawno nie wynudziłem, jak słowo daje![]()