Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Napisz : odejmij żółtego....
---------- Post dodany o 00:05 ---------- Poprzedni post był o 00:02 ----------
A tak w ogóle zależy kto ocenia i kogo.... Zdażyło się nieraz , że paru specjalistów pastwiło sie nad fotkami wystawiaczy....a gdy próbowałem oglądnąć ich prace okazało się , że nie wystawili żadnych....
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Źle. Powinno być - "moim zdaniem za żółte".![]()
Może to była piąta kolumna z wrażego systemu....??!!!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
GrafManie, a czy musieli wystawiać? W innym wątku raczyłeś sam kilkukrotnie oceniać jakość francuskich samochodów, zrobiłeś jakiś samochód? Można go gdzieś obejrzeć?Przecież nie wszyscy uznani krytycy malarstwa, teatru czy filmu są malarzami czy reżyserami. Nie wadzi to nikomu. Nie zgadzam się z tezą że oceniać mnie mogą tylko Ci którzy mają co najmniej taki dorobek jak ja.
The question is: What is a Mahna Mahna?
A ja się nie zgadzam i co mi zrobicie...!?