Pomysł z odbiciem mi się podoba. Oczywiście z czasem przyjdzie praktyka i wyniki będą lepsze.
Pomysł z odbiciem mi się podoba. Oczywiście z czasem przyjdzie praktyka i wyniki będą lepsze.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tym razem Ile-de-Brehat, miejsce gdzie nie ma żadnego samochodu
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Na następnych troche popracuje, tylko nie mam czasu bo praca praca praca, dobrze , że jest ta praca
A popracuj popracuj.Nie koniecznie musisz to w pracy robic.W domku po kolacji,jak juz masz spokoj.
Moze w te strone,co by innych zachecic do podrozowania.Zrobisz slicznie to i agencja turystyczna kupi
Moze tak??,tylko niech ktos poprostuje bo ja nie umiemZałącznik 64938Twoja czesc to ta prawa,chyba.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Trzy końce starego świata:
Pointe du Raz, Cabo da Roca i Sky Road, dalej na zachodzie jest tylko Dingle Peninsula, ale tam nie dotarłem
Tak od strony technicznej dodam. Ostatnie zdjęcia dość mocno skompresowałeś co odbiło się negatywnie na ich jakości.
Przy zdjęciach o dłuższym boku 1000pix dla dobrej jakości wskazana waga "w okolicach" 500KB
ładne miejsca, pierwsze mi sie podoba najbardziej, w ostatnim bliżej zwierząt bym widziała i może trochę zgasić kolory ? ale to już kto co lubi)) pzdr
Nie musisz za każdym razem, jak masz coś do pokazania, otwierać nowego wątka![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA