Czy z takim zestawem porywać się na fotografie ślubną: E1 14-54mm 35mm 40-150 starszy lampa 50tka + E330.?
A pytanie powstało ponieważ kumpel prosi mnie o to bym sfotografował jego ślub i wesele.
Mam obawy przed tym że niebiedzenie zadowolony z efektów nigdy nie porwałem się na fotografowie całej weselnej imprezy.
Kumplowi podobają się moje dotychczasowe zdjęcie robione od kilku lata zupełnie amatorska ale z pasją.
Pytanie kieruje do wszystkich którzy maja doświadczenia z wyżej wymienionym sprzętem i fotografią na ślubach i podobnych imprezach.
Z góry dziękuje za pomoc.

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem 

| OlyJedi
| OlyJedi (ale bylem fotografem jednym z wielu) jedyne dla mnie ułatwienie to była lampa  fl 36...z perspektywy czasu mogę powiedzieć ze podstawa to jasne obiektywy przy których lampa nie zawsze jest konieczna, jak to najczęściej bywa przy stand szkłach. miejsca ciemne, przygaszone na sali w kościele czy w plenerze to już może być mały problem bo wpychają się szumy. kolejna kwestia czy masz już pomysł na sesje ślubna, gorzej jak młoda para zażyczy sobie fotki w opuszczonym domku na wsi przy zachodzie księżyca
  (ale bylem fotografem jednym z wielu) jedyne dla mnie ułatwienie to była lampa  fl 36...z perspektywy czasu mogę powiedzieć ze podstawa to jasne obiektywy przy których lampa nie zawsze jest konieczna, jak to najczęściej bywa przy stand szkłach. miejsca ciemne, przygaszone na sali w kościele czy w plenerze to już może być mały problem bo wpychają się szumy. kolejna kwestia czy masz już pomysł na sesje ślubna, gorzej jak młoda para zażyczy sobie fotki w opuszczonym domku na wsi przy zachodzie księżyca , pozdrawiam
, pozdrawiam