Pierwsze jakieś czerwoneTrzecie, ładnie złapane "okno na świat"
![]()
Pierwsze jakieś czerwoneTrzecie, ładnie złapane "okno na świat"
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
okno01.jpg - to zdjęcie robi na mnie wrażenie
Pozdrawiam
Bardzo pozytywnie odebrałem bar dla miejscowych przy stole na uliczce. Zdjęcie obrazuje bardzo sympatyczną sytuację. Współczesny kontra rzymscy legioniści. Z uwagi na wyizolowanie osób niemal groteskowa sytuacja i wymusza uśmiech. Pierwsza seria z Tatr jakoś niczym nie przykuwa uwagi ale to może wina monitora. Natomiast w drugiej serii bardzo wpadło w oko zdjęcie w bw gdzie w ogromie śniegu osoba ciągnie sanki może z prowiantem i wręcz bajkowo świetne okno którego skrawek wystaje spod ogromnej masy śniegu.
pozdrawiam Wiejo
Wybacz prosze teraz jak się naprawdę mocno wpatrzyłem to zobaczyłem kaptur i siedzącą postać. Pierwsze wrażenie, że to luźno zapakowany plecak. Coraz częściej odbieram sygnały, że muszę szkła zmienić na mocniejsze.
pozdrawiam Wiejo
Witam. Tym razem ciekawy dworek w Kurozwękach. Jest to obecnie dom mieszkalny właścicieli pałacu w Kurozwękach. Budynek po byłem stajni.
mente et malleo
witaj,
dworek w B&W niezbyt mi pasuje, wolałbym zobaczyć go w kolorach.
Bo.
"Ci, co chcą dobrze, postępują w taki sam sposób jak ci, co chcą źle".
Aldous Huxley
Mówisz masz![]()
mente et malleo
Przedostatni dworek zdecydowanie najlepszy. Ostatni troszke powykręcany przez perspektywę.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Eee! W kolorze ładniejszyGdyby ostatnie było proste, byłoby najlepsze
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA