Ostatnia jest super, ale w kolorzeDalbym moze nawet troche zielonej dominaty. Fajny kadr
![]()
Ostatnia jest super, ale w kolorzeDalbym moze nawet troche zielonej dominaty. Fajny kadr
![]()
sylwestrowa też dobra![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Sylwestrowa to już zapomniałem że wogóle wrzuciłem taką ale to był szybki fartowny strzał. Sam trzymałem aparat i butelkę szampanaCo do plaży to sam wolę kolor.
mente et malleo
zdjęcia z zoo bez rewelacji, chłopiec z pieskiem kadr wypełniony ciepłem i ogromem sympatii, córeczka świetna w kolorze i bw z tym, ze bardziej podchodzi mi kolor, widoczek z tęczą przyjemny nastrojowy i ładny, bociany przyjemne w odbiorze, plaża w Miedzywodziu sympatyczny zachodzik, sylwestrowa miłe oddające ducha szmpańskiej nocy bez względu na to gdzie się bawimy, nad morzem oszczędny w wyrazie a tak wiele mówiący też wolę w kolorze. Pozdrawiam.
Ja jaszcze raz napiszę, że moim zdaniem ostatnia fotka w kolorze jest świetna. Dodałbym troszkę zielonego zafarbu i ściął trochę lewej strony, by kadr był dokładnie centralny (tak, tu pasuje centralny kadr). Bardzo lubię takie zdjęcia, lekko absurdalne w treści, ciekawe kolorystycznie (tej jeszcze tego brakuje).
Pzdr
Sylwestrowa i ostatnia są super. Czy BW jest lepiej nie wiem...
Dodam jeszcze jedno z tego samego miejsca.
mente et malleo
W takim razie może jeszcze jedna. Staroć z c4000z.
mente et malleo
Witam.
Zapraszam do komentowania
mente et malleo
Ostatnie zdjęcie podoba mi się. Choć ramkę wolałbym zwykłą, czyli cienką i czarną.