helmuth, gratulacje!!
helmuth, gratulacje!!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Podwójna radocha, zagłosowałem na właściwą pracę.
I sam dostałem jeden głos.
Dziękuję za ten głos.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
helmuth , zasluzonepzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
planowalem podzialac w tej edycji , ale jakos czasu zabraklo Helmuth , gratulacje , czasami lanie wody poplaca![]()
Kiedyś tam zorganizowano konkurs literacki o myśli przewodniej: "Kto pisze tak, jak sam Graham Greene". W konkursie wziął udział także Graham Greene, oczywiście pod pseudonimem, ale zajął dopiero trzecie miejsce.
Ale, co chciałem rzec? Autor zdjęcia i darczyńca RAWa wykonał znakomite zdjęcie i później znakomicie to dokończył. W moim przekonaniu nie było to najlepsze rozwiązanie, gdyż dostarczając surowiec do zmagań konkursowych i biorąc udział w tychże, na dzień dobry, miał największą szansę wygrać. Może by tak dobór RAWa do zmagań konkursowych pozostawić większemu przypadkowi?
Gratuluję i proszę wygrało bajorko , dużo lepiej się prezentuje od wątpliwej urody asfaltów.
---------- Post dodany o 23:58 ---------- Poprzedni post był o 23:55 ----------
Myślę ,że większe znaczenie miał w tym przypadku kuszt i praktyka wykonawcza oraz wyobraźnia, a nie autorstwo RAW-a
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Serdecznie gratuluję!![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Gratulacje , a ja znowu "otarłem" się o wygraną..........ale co tam Helmuth zasłużenie wygrał (choć moja praca wcale nie jest gorsza
)
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dziękuję za głosy na moją wizję, dziękuję też za gratulacje
Nie zgadzam się.
Warunki konkursu były takie, że można było z moim zdjęciem zrobić praktycznie wszystko, czego przykładem była praca judasza.
Chociaż pewnie nie jestem w swoim sądzie obiektywny![]()
Może Saboor się zastanowi nad wprowadzeniem punktu w regulaminie, zakazującego uczestnictwa w edycji, autorowi "surowca"
Nawet na nią zagłosowałem![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Gratuluję.