witia1:
z tego co widzę na forach to 90%-udział w padniętych kartach ma Kingston. ludzie wiedzą że to pada i wciąż kupują... może wymień na SanDisk'a i będzie spokój...
witia1:
z tego co widzę na forach to 90%-udział w padniętych kartach ma Kingston. ludzie wiedzą że to pada i wciąż kupują... może wymień na SanDisk'a i będzie spokój...
Inna rzecz, ze niekoniecznie musi to byc pad. U mnie akcja byla wrecz smieszna, na przyklad. Karta w czytnik (karta: xD Olympusa) i wszystko gra. Asia wycina folder w celu przeniesienia na dysk, ja tego nie widze. Mowie, zmien nazwe, zeby nam sie nie pomieszalo. Zmienila. Odruchowo na 'wycietym'. I szlag bombki trafil. Do pierwszej w nocy siedzialemZamieszczone przez KaarooL
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
taaak... dziwna sprawa... o tyle ze Elito Pro ma niezle notowania no i to "inny" Kingston. A wiadomo ze Kingston Kingstonowi nierowny.
Uzywany w Canonie Elite Pro 1 GB chodzi jak burza i niezawodnie.
Zauwazylem u siebie na Olku w kartach SM (uzywam roznych typow) ze faktycznie Kingston (128 MB) najczesciej niedomaga... co prawda daje sie ratowac ale uzywam juz jedynie jako rezerwowej... Pomimo ze chyba (?) znam przyczyne...
Pewnie tak zrobię Kaarool - odeślę tego kingstona do sklepu - jak znajdę "te wszystkie kwity" i kupię Extreme III, choć kompletnie ich nie znam. Są porównywalne do ElitePro?
Pozrawiam.
lepsze. mam obie.
Polecam PC INSPECTOR File Recovery.
Mi juz kilka razy skórę uratował.![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
SanDisk daje radę a seria Extreme wymiata na Olkach ogółnie.Zamieszczone przez witia1
mam 2 karty tej firmy i polecam,
Jak ktoś chce porządny czytnik to SanDisk EXTREME USB 2.0 (80zł), ten chłam na allegro za 20-30 zł nie ma porównania: chciałem oszczedzić na początku no i kasa w błoto, czytnik padł po miesiącu użytkowania.
pzdr
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8