nie mowie ze sie nie ciesze - niemniej te ostatnie mecze zaskakujące wygrywają niekoniecznie rozstawieni faworyci - i oby tak dalej
nie mowie ze sie nie ciesze - niemniej te ostatnie mecze zaskakujące wygrywają niekoniecznie rozstawieni faworyci - i oby tak dalej
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
tv ON, kawa IN...![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
bez kawy - ale Magda wyszła jak po swoje
a Karolina gra tak jak pamiętam - bardzo niepewnie - jak nie siedzi jej serwis to już jest dobrze
powtórze to co w meczu z Garcią
Magda 3maj - a Karolina nie przebudź się i kolejny krok do wielkich marzeń będzie zrobiony !!!
póki co 5-2
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
yeahhhh mamy 6-3
a Pliskova rzuca rakietą ze złości![]()
pięknie się to ogląda
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
6-5 Magda przełamuje po raz pierwszy w drugim secie
chyba w najlepszym możliwym momencie
ale ona gra !!!!
oby tak dalej![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Co tu się stało?No szok.
Lewa - prawa blisko linii i nie ma siły. Gdy wchodzi to się wygrywa. C. b. d. u.
Gratulacje![]()
![]()
Wygrała !!!
Zrobiła to !!!!!!!!!!!!!
Wyszła jak po swoje i miała racjęPodobał mi się mecz.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
teraz mam zagwostkę bo nie wiem komu kibicować jako ze Magda woli grać z silniejszymi![]()
ale generalnie w 90% zawsze kibicuje nie Sabalence chyba ze gra z kimś kogo jeszcze bardziej nie lubie![]()
Nocne marki... nie dość, że oglądają to jeszcze piszą
Ja tylko oglądałem, ale przyznam, że podsypiałem i trochę gemów przegapiłem.
Wielki sukces Magdy - z Sabalenka będzie trudniej niż z Pliszkovą, ale szanse nadal są.
Mam nadzieję, że to zwiastun całorocznej formyPrzyznam, że wolę oglądać w akcji Linette niż Świątek.